Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Seaquest Deep

Популарно ронилачко место до које се брзо стиже. То је једно од најчешћих места за роњење у Роатану. Пешчано дно и обиље живота чине га вредним зарона.

Сазнајте више

Seaquest Shallow

Сеакуест Схаллов је плитки гребен који почиње на пешчаном дну. Пратите песак до врха гребена, који се налази на 18 стопа. Смештен у Вест Енду, ово је лако доступно место.

Сазнајте више

The Bight

Одлична места за подучавање или плитка места за роњење са лепим песком на 15-20 стопа / 5-6 м, и заиста лепим горњим гребеном који варира у дубини до око 40 стопа / 12 м.

Сазнајте више

Bikini Bottom

Бикини Боттом је одлично место за учење или плитко место за роњење са лепим песком на 15-20 стопа / 5-6 м, и заиста лепим горњим гребеном који варира у дубини до око 40 стопа / 12 м.

Сазнајте више

Blue Channel

Роњење на Плавом каналу је једно од најпознатијих места за роњење у Роатану, а истовремено и одлично место за роњење. Пливајте дуж широког, плитког канала у гребену и у 20 минута тунела. Завршите роњење у плиткој трави корњаче која се њише.

Сазнајте више

El Aquario

Ово је сјајно чисто дубоко и зидно роњење и може се обавити или као зарон (постарајте се да очистите канал чамца до Сајаса или светионика ако идете на запад/север) или као стационарно роњење. У супротности са својим именом, вез је само на око 25 стопа / 8 м на горњем гребену, али кратко пливање до зида објашњава име.

Сазнајте више

Tabyanas

Tabjana, zvana "Herbijeva fantazija ili mesto" je mesto ronjenja slanom vodom, koje se nalazi u Zapadnom zalivu, Roatanu, Hondurasu. Ovaj ronilački sajt ima prosečnu ocenu 4,50 od 5 od 4 ronioca. Maksimalna dubina je 36-40ft/11-12m. Prosečna vidljivost je 71-80ft/22-24m.

Сазнајте више

Deep - Ricardo Montans

Freediving Caribbean School freediving line. Od početnika do iskusnih profesionalaca koji žele da idu više od 100 metara, ova škola ronilačku liniju ima sve!

Сазнајте више

Lighthouse

Место за роњење под називом Лигхтхоусе је веома популарно роњење. То је одлична опција за све нивое ронилаца, али се често користи као место за учење због великих пешчаних мрља на 15-20 стопа / 5-6 м.

Сазнајте више

Moonlight

Моонлигхт је веома популарно место за роњење. Одличан је за роњење дуж врха гребена. Ту је и невероватан зид. Пешчане мрље испод конопа за привез су одличне за подучавање.

Сазнајте више