Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Прелепо опуштајуће место за роњење, названо по делу гребена преко којег би се сваки дан прегрејао стари ронилачки чамац. Овер Хеат је једно од најомиљенијих ронилачких локација на Роатану.

Сазнајте више

Mandy’s Eel Garden

Смештен на престижној плажи Вест Беј, Манди'с Еел Гарден почиње на око 20 стопа и наставља се ка спољашњем зиду на гребену који се спушта до понора.

Сазнајте више

Наставак Вест Енд зида, Блацк Роцк такође пружа изванредно место за роњење са бројним пукотинама у зиду гребена. Са спектакуларним меким коралним формацијама и џиновским сунђерима, ово место за роњење спаја се са Вест Енд зидом у Тексасу и Пабловим местом.

Сазнајте више

Infinity Bay House Reef

Смештен у близини Западног залива, ова локација обухвата различите локације за роњење, погодна за почетнике на унутрашњем гребену и рониоце. Мало даље је спољни зид и веће дубине.

Сазнајте више

Bucca Quay

Већина назива Вест Енд Валл, службени назив је Буца Куаи. Ово је сјајан зарон на зиду са бочним кањонима, жлебовима и падавинама песка који почињу на око 66 стопа / 20 м до дна зида и спуштају се док идете на запад/југ.

Сазнајте више

Texas (The Point)

Већина роњења која се зову Тексас заправо почиње ближе бови Салт Лифе Поинт и одлазе у Тексас. Разлог за то је што је Тексас подручје од најзападније тачке острва и може бити подложно јаким струјама. Сама бова у Тексасу налази се на 40 стопа / 12 м и ако је струја углавном ће вас гурнути са острва према плаветнилу, тако да ваше роњење може бити напорно и кратко.

Сазнајте више

Вест Енд Валл је једно од најпопуларнијих ронилачких локација у Роатану. Људи долазе са свих острва залива да роне овде. То је огроман и невероватан зид на западном крају Роатана, пун кањона и огромног разноликости морског живота. Понекад струја може бити средња до јака на крају роњења.

Сазнајте више

Seaquest Shallow

Сеакуест Схаллов је плитки гребен који почиње на пешчаном дну. Пратите песак до врха гребена, који се налази на 18 стопа. Смештен у Вест Енду, ово је лако доступно место.

Сазнајте више

Seaquest Deep

Популарно ронилачко место до које се брзо стиже. То је једно од најчешћих места за роњење у Роатану. Пешчано дно и обиље живота чине га вредним зарона.

Сазнајте више

Смештен на западном делу острва, ово је одлично место за роњење са вертикалним гребеном који почиње на око 50 стопа. Струја од истока ка западу даје умерени дрифт за рекреативне рониоце.

Сазнајте више