Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Port Ghalib Palace

Улаз је преко пристаништа из Палате. Постоји неколико опција као роњења. Зароните на север до пешчане оазе Порт Гхалиб. Зароните на југ до рибље пијаце Порт Гхалиб. Зароните на плато на 35 м.

Сазнајте више

Port Ghalib Sand-Oasis

Улаз и излаз је преко пристаништа. Одавде постоје две опције. Или идите на север или на југ до палате. Роњење до Палате је једносмерно роњење.

Сазнајте више

Coral Garden Ghalib

Место за роњење: веома лепа корална башта и увек добра за изненађење. Ово је северно од места за роњење Имбарак. Макс. Дубина: 25 метара. Време путовања: прибл. 15 минута јужно бродом.

Сазнајте више

Umm El Ros/Marsa Mubarak

Умм Ел Рос је једно од најпознатијих ронилачких локација у области луке Гхалиб и удаљено је само 15 минута вожње од марине. Природна формација залива чува ову локацију заштићеном. Прекрасно роњење може се обавити од 1м дубине кроз пешчано дно до северног гребена или до јужних врхова.

Сазнајте више

Villa Koraffi

Лако роњење дуж обале; мак. дубина: >40 метара; удаљеност: око 15 минута северно од Порт Гхалиба. Роњење чамцем. углавном слаба струја од севера ка југу.

Сазнајте више

Sharm Salman

Место роњења: Неколико блокова прелепо обраслих тврдим и меким коралима. Максимална дубина: 30м. Време путовања: Отприлике 30 минута јужно од Порт Гхалиб бродом.

Сазнајте више

Ras Um Halg

Неколико блокова прелепо прекривених тврдим и меким коралима. Макс. Дубина: 30 метара. Време путовања: око 30 минута јужно од Порт Гхалиба бродом.

Сазнајте више

Marsa Umm Gerifat South

Рониоци и рониоци могу ући у парк преко пристаништа/зодијака, глисера или плаже. Улаз је веома лак јер се у воду улази са степеништа. Ово место је полако нагнут гребен са много висоравни и до 40м дубине. На 6 - 18 м налази се прелеп кањон. Платформе за обуку на 2,3,5 и 9м.

Сазнајте више

Marsa Shouna

Фантастична локација за роњење којој се може приступити свакодневним чамцима или као зарон на обали. Плитак са нагнутим дном према северном или јужном гребену. До јужног гребена се може доћи Зодијаком или са обале.

Сазнајте више

Shaab Alaya

Схааб Алаиа се зарони у правцу севера. На каменом зиду је безброј тврдих и меких корала. Због прелепог пада који почиње од 2м до 17м, у и на зиду се може наћи много различитих морских животиња. Структура гребена даје могућност тражења малог морског живота.

Сазнајте више