Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Eelskins

Ово место за роњење је просечне дубине од 13 м и максималне дубине од 19 м и доступно је само чамцем. Улазак у воду једном на месту роњења је негативан метод уласка.

Сазнајте више

Cathedral

Катедрала је једно од најпопуларнијих и импресивних места за роњење на Аливал Схоал-у. Максимална дубина је 27м са 18м на врху Катедрале. И велике и мале водене лепотице красе ову јединствену структуру гребена.

Сазнајте више

South Sands

Соутх Сандс се састоји од велике пешчане површине окружене гребеном. Максимална дубина је 14м са просечном дубином од 11м. Ово је савршено место за роњење да уочите велике групе зракова или гитарских ајкула.

Сазнајте више

Msea Hammer

Maksimalna dubina 40 metara. Prosečna dubina 22. Plivaj kroz pećine, Gulis i Pukotine. Redovna viđenja Scalloped hammerhead Sharks, Oceanic black tip sharks , velike grupe i grebenske strukture ukrašene velikom raznovrsnošću raznobojnog Nudibrancha.

Сазнајте више

Chunnel

Ово је место за роњење за свакога, има три главне карактеристике – врхунац који се брзо пење према површини, надстрешницу која пружа заклоњено скровиште за многе стрпљивије становнике плићака и чувену пећину Цхуннел.

Сазнајте више

Raggies Cave

Пећина Раггиес је велики надвишење са пролазом и позната је по ајкулама пешчаног тигра које се овде окупљају током зиме и пролећа. Максимална дубина је 18м, са просечном дубином од 11м.

Сазнајте више

Pinnacles

Врхови формирају кластер планинских стеновитих формација са много пукотина, јаруга и избочина за истраживање. Ово ронилачко место је обавезно за листу локација које треба посетити када роните Аливал Схоал. Максимална дубина је 18м са најплићим врховима на 5м.

Сазнајте више

North Sands

Нортх Сандс је велика пешчана површина окружена стеновитим формацијама. Уживајте у задивљујућим приказима разних зрака, пешчаних ајкула и пешчаних тигрова током зимских месеци од априла до октобра.

Сазнајте више

Cowrie

Каури чини део јужних гребена Аливал Схоала са максималном дубином од 27 метара и врхом гребена на 20 метара. Удаљеност од јужног до северног врха је око 120м. Овај гребен је савршен за макро фотографију.

Сазнајте више

Amphitheatre

Име амфитеатра говори све, рониоци могу само да посматрају живу боју. Школе морског живота пружају најсјајнију представу. Максимална дубина је 27м са врхом амфитеатра на 18м.

Сазнајте више