Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Нортх Сандс је велика пешчана површина окружена стеновитим формацијама. Уживајте у задивљујућим приказима разних зрака, пешчаних ајкула и пешчаних тигрова током зимских месеци од априла до октобра.

Сазнајте више

Пећина Раггиес је велики надвишење са пролазом и позната је по ајкулама пешчаног тигра које се овде окупљају током зиме и пролећа. Максимална дубина је 18м, са просечном дубином од 11м.

Сазнајте више

Ово је место за роњење за свакога, има три главне карактеристике – врхунац који се брзо пење према површини, надстрешницу која пружа заклоњено скровиште за многе стрпљивије становнике плићака и чувену пећину Цхуннел.

Сазнајте више

Врхови формирају кластер планинских стеновитих формација са много пукотина, јаруга и избочина за истраживање. Ово ронилачко место је обавезно за листу локација које треба посетити када роните Аливал Схоал. Максимална дубина је 18м са најплићим врховима на 5м.

Сазнајте више

Аливал Схоал је фосилизована пешчана дина са занимљивим и јединственим структурама налик на планинске гребене које садрже много пролаза, јаруга и пукотина за истраживање. До гребена се може доћи само чамцем, нема улаза на обалу. Покретање сурфања је део авантуре. Чамци су гумене патке/ребра од 8,5 м

Сазнајте више

Катедрала је једно од најпопуларнијих и импресивних места за роњење на Аливал Схоал-у. Максимална дубина је 27м са 18м на врху Катедрале. И велике и мале водене лепотице красе ову јединствену структуру гребена.

Сазнајте више

Соутх Сандс се састоји од велике пешчане површине окружене гребеном. Максимална дубина је 14м са просечном дубином од 11м. Ово је савршено место за роњење да уочите велике групе зракова или гитарских ајкула.

Сазнајте више

Најновији од бродова који је пао као жртва на врховима Аливал Схоала је МВ Продуце који је потонуо 11. августа 1974. Максимална дубина 32 м на песку. Овај норвешки брод за расути терет имао је првобитну дужину од 168 метара и носио је пун терет меласе када је потонуо.

Сазнајте више

Inside Edge - Aliwal Shoal

Унутрашња ивица Аливал Схоал-а уздиже се из песка формирајући фантастичан пејзаж врхова, јаруга, пролаза и пећина. Неки од најбољих роњења у Африци налазе се на Аливал Схоал-у. То је дом за разнолику лепезу морског живота.

Сазнајте више

Eelskins

Ово место за роњење је просечне дубине од 13 м и максималне дубине од 19 м и доступно је само чамцем. Улазак у воду једном на месту роњења је негативан метод уласка.

Сазнајте више