Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Piscine la Coque, Tauchturm

Ронилачки торањ са 3 различите дубине 5м, 10м и 15м. Сајт мора бити резервисан преко ввв.цокуе.лу за макс. 1х по сесији. Локација се налази у олимпијском центру за пливање.

Сазнајте више

Floating bridge Lultzhausen

Добро место за роњење. Врло добар улаз преко плутајућег моста. Мост се може користити за причвршћивање бове. Максимална дубина у средини моста +/- 28м у зависности од водостаја акумулације.

Сазнајте више

Bütgenbach Stausee

Mesto ronjenja je oko 100 metara ispred brane. Uska staza vodi niz stepenice u vodu. Mora da postoji udaljenost od najmanje 50 metara od zida brane. Ronjenje je sa strane, daleko od zida brane. Dnevne ili godišnje karte moraju se kupiti unapred na informativnom pultu parka Worriken.

Сазнајте више

Hunsfels

Тамо где се пре 6 година копао креч, данас се пружа језеро налик на снове. На површини од око пет хектара и са дубинама до 54 метра, тренутно нуди пет ронилачких места све оно због чега срце рониоца брже куца. Са фантастичном видљивошћу, углавном преко 10 метара.

Сазнајте више

Carrière de Lillé

Каменолом нуди широк спектар могућности роњења, са дубинама које варирају између 24 и 30 метара у зависности од нивоа воде. Велика инфраструктура и бројне доступне услуге омогућавају организовање удобних ронилачких излета током целе године.

Сазнајте више

Carrière de La Gombe

Каменолом пешчара Ла Гомбе налази се у близини реке „Тхе Оуртхе“, недалеко од живописног Еснеука и убраја се међу најлепше каменоломе у Белгији.

Сазнајте више

Piscine Dison

Општински базен у Дисону је 25-метарски базен са 5 трака. На једној страни можете добро да стојите, а на почетној страни базена је дубље.

Сазнајте више

Monte Mare, Rheinbach

10 метара дубок, затворени базен са базеном за слободно време и прелепом сауном. Поглед овде је наравно супер. Идеално место за вежбање, испробавање и боравак на тренингу током зиме.

Сазнајте више

Piscine de Herve

Opštinski bazen Herve je lokacija za trening u zatvorenom prostoru za ronjenje. Bazen ima 25 metara dug takmičarski bazen širok 4 trake.

Сазнајте више

Carriere de Vodeleé

Ovo ronilačno mesto je stari mermerni kamenolom smešten u selu Vodelée, u blizini Filipvila. Ružičasti i sivi mermer je miniran ovde, i s vremena na vreme još uvek možete videti neke pod vodom.

Сазнајте више