Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Sandy Island Drift, Carriacou

Лепо и опуштено дрифт, наводећи на северној страни Санди Исланда и иде на запад према Мабоуиа Исланд. Коси гребен са пуно морске разноликости и сјајним роњењем за лов на лавове.

Сазнајте више

Sandy Island Garden, Carriacou

Верно свом имену, ово је башта Санди Исланда. Шарени корали и сунђери, и пуни живота, корњача трава и пешчани канали са сјајним и разноликим морским животом.

Сазнајте више

Valan’s Wall, Carriacou

Ова локација је на пола пута између Санди Исланда и Јацк-А-Дан-а; мак- дубина 20м/66ф. То је опуштајуће роњење у нагибу гребена са веома интересантном топографијом, огромним надвишењима су куће за јастоге и јата прелепих грбуља.

Сазнајте више

Sharkies Hideaway Part 1

Роњење од тачке А до тачке Б које обухвата узбудљиве вулканске литице, велики гребен и завршава у стеновитом амфитеатру званом Фисх Бовл, названом по великим јатама риба које се тамо често окупљају.

Сазнајте више

Tugboat Boris (Wreck)

Једна од наших великих олупина тегљача, Борис је дуга 30 м / 100 стопа и лежи на 28 м / 84 м дубине. Налази се на северозападној страни острва Мабуја, поред обале Хилсбороа.

Сазнајте више

Mabouya Garden, Carriacou

На северној обали острва Мабуја, његова башта нуди велики избор морског живота, велики гребен у веома здравим условима, са дубином између 5м/15ф на плитком до 20м/60ф на најдубљој тачки.

Сазнајте више

Westsider Wreck, Carriacou

Зарасла и атмосферска, ово је једна од наших олупина тегљача од 30м / 100фт. Често окружена баракудама и снапперима, ова олупина пружа одличне могућности за фотографисање.

Сазнајте више

Sharkies Hideaway Part 2

Дуг пловидба преко стена и гребена и кроз стеновите кањоне, ово роњење почиње у Фисх Бовл-у и пружа много могућности за уочавање ајкула и ража.

Сазнајте више

Rock Garden, Carriacou

Лако и веома опуштајуће роњење на макс. дубина од 18м/60фт. Почетна тачка у Вхирлпоол-у на задњем делу острва Мабоуиа, и на десној и источној страни.

Сазнајте више

Jack-A-Dan West, Carriacou

Plitko ronjenje, savršeno za trening i gnjuranje. Obilna riba i makro život, veoma lepa, i velika vidljivost kada sunčani i dobri uslovi to dozvoljavaju.

Сазнајте више