Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Sandy Island Lighthouse, Carriacou

Пегави зраци се често овде виђају у пролеће и рано лето! Неки леп гребен и добар за лов на лавове, ово роњење може бити или дрифт или оут & бацк.

Сазнајте више

Sandy Island Garden, Carriacou

Верно свом имену, ово је башта Санди Исланда. Шарени корали и сунђери, и пуни живота, корњача трава и пешчани канали са сјајним и разноликим морским животом.

Сазнајте више

Valan’s Wall, Carriacou

Ова локација је на пола пута између Санди Исланда и Јацк-А-Дан-а; мак- дубина 20м/66ф. То је опуштајуће роњење у нагибу гребена са веома интересантном топографијом, огромним надвишењима су куће за јастоге и јата прелепих грбуља.

Сазнајте више

Tugboat Boris (Wreck)

Једна од наших великих олупина тегљача, Борис је дуга 30 м / 100 стопа и лежи на 28 м / 84 м дубине. Налази се на северозападној страни острва Мабуја, поред обале Хилсбороа.

Сазнајте више

Sharkies Hideaway Part 1

Роњење од тачке А до тачке Б које обухвата узбудљиве вулканске литице, велики гребен и завршава у стеновитом амфитеатру званом Фисх Бовл, названом по великим јатама риба које се тамо често окупљају.

Сазнајте више

Mabouya Garden, Carriacou

На северној обали острва Мабуја, његова башта нуди велики избор морског живота, велики гребен у веома здравим условима, са дубином између 5м/15ф на плитком до 20м/60ф на најдубљој тачки.

Сазнајте више

Sharkies Hideaway Part 2

Дуг пловидба преко стена и гребена и кроз стеновите кањоне, ово роњење почиње у Фисх Бовл-у и пружа много могућности за уочавање ајкула и ража.

Сазнајте више

Westsider Wreck, Carriacou

Зарасла и атмосферска, ово је једна од наших олупина тегљача од 30м / 100фт. Често окружена баракудама и снапперима, ова олупина пружа одличне могућности за фотографисање.

Сазнајте више

Mabouya Whirlpool, Carriacou

На јужној страни острва Мабуја, ово место за роњење има све: добар гребен, малу олупину и огромну башту камењара! То је такође место где можете видети како вулкански мехурићи продиру кроз морско дно.

Сазнајте више

Rock Garden, Carriacou

Лако и веома опуштајуће роњење на макс. дубина од 18м/60фт. Почетна тачка у Вхирлпоол-у на задњем делу острва Мабоуиа, и на десној и источној страни.

Сазнајте више