Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Four Seasons House Reef

Један од најпрестижнијих кућних гребена који се налази на обали Шарма, пешчана падина топографија пружа дом широком спектру морског живота у Црвеном мору, колонијама тврдих и меких корала и прелепим врховима обухваћеним коралним гребеном. Ова ронилачка локација је савршен почетак за искусне и почетнике.

Сазнајте више

Ras Bob

Ова локација је названа као омаж подводном сниматељу, Бобу Џонсону, који је радио на том подручју дуги низ година. Заклоњена је од таласа и ветра и обично има слабе струје.

Сазнајте више

Shark’s Bay

Залив Схаркс је једно од уобичајених ронилачких локација ССХ, формирање залива и лак приступ привлаче рониоце и рониоце свих нивоа. Закошено дно га чини савршеним за вођење курсева. Можете заронити на северне или јужне гребене.

Сазнајте више

Ras Nasrani

Рас Насрани је најразноврсније место за роњење у националном парку. Прво зароните на зиду, затим прођете пешчану падину и након тога се отвара корални врт. Доста тврдих и меких корала и коралних блокова за истраживање! Ова локација је погодна за све нивое ронилаца и ронилаца.

Сазнајте више

Turtle Bay

Туртле Баи је лако место за роњење погодно за све нивое рониоца, а такође је добро за роњење. Овде ће се наћи пешчане падине, спусти, мали врхови и корални блокови.

Сазнајте више

Ras Ghamila

У Рас Гхамили можете пронаћи велике стоне корале, горгоније и врхове по целом пешчаном дну. Ово место за роњење је погодно за било који ниво ронилаца и ронилаца.

Сазнајте више

Gordon Reef

Гребен Гордон је најпознатији по олупини "Ловиле" која се насукала на северни крај гребена 1981. Ово зарон се може обавити као дрифт или привез, привезујући се на јужној страни гребена.

Сазнајте више

Far Garden

Место за роњење Фар Гарден је веома занимљиво подручје. Од врхова до спуштања и кањона до пећина, овде ћете пронаћи све. Чак и са овим узбудљивим карактеристикама, ова локација је погодна за све нивое ронилаца и ронилаца.

Сазнајте више

Middle Garden

Средњи врт је лако и лепо место за роњење, погодно за све нивое рониоца и рониоце. Постоје пешчани путеви, као и одлазак. Ова локација има линију за привез.

Сазнајте више

Thomas Reef

Томас је најмањи од гребена у Тиранском мореузу, али у исто време и најразноврснији. Од стрмих лица до кањона и висоравни, наћи ћете све.

Сазнајте више