Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Barco Chino

Кроз велику стеновиту капију, доћи ћете до платоа дубине 18м са две куле близу ивице. Узбудљиво роњење са пуно рупа, пећина и препливавања. Пејзажно роњење у свом најбољем издању!

Сазнајте више

Baja Bocarones

Веома посебно и лепо роњење које није увек доступно због јаког ветра који је увек на острву. Није у оквиру Морског резервата, али као да јесте!

Сазнајте више

Puerto de La Restinga

Ту увек одржавамо вечери, курсеве роњења и крштења. Ужива у невероватној чистоћи својих вода. Плажа Ла Рестинга је на истом месту и добила је „плаву заставу“ због чистоће воде.

Сазнајте више

El Rincón, El Hierro

Ово је прва и најближа локација луци Ла Рестинга, од бола поморског резервата, Мар де лас Калмас. Чим напустите луку на истоку, ова локација је само 100 метара од улаза и само 20 метара од спољне стране луке.

Сазнајте више

Cueva del Diablo

„Ла Цуева дел Диабло“ је веома плитка и веома лака. Одлазите у неку врсту велике пећине која подсећа на црквени свод. Веома је простран са веома лепим сетовима боја

Сазнајте више

Playa La Herradura

Једна од основних ствари Морског резервата !! Налази се тачно испред „Ел Бајон“ и само два минута удаљен од луке Ла Рестинга. То је један од зарона који имају више живота и такође не додирују велику дубину.

Сазнајте више

La Herradura

На висоравни Херрадура налазе се две бове морског резервата. Ова плутача се налази на граници између зоне Ц и Б морског резервата, у зони А није дозвољено роњење. На платоу се налази много кањона. Ово место има тенденцију да буде изложено струјама, онда није погодно за почетнике.

Сазнајте више

Punta las Cañas

Пунта лас Цанас, у близини интегралног резервата (места максималне заштите), је лако заронити, мада понекад можемо наћи неку струју, скоро увек на исток.

Сазнајте више

El Bajón

То је сигурно најпознатији роњење на Канарским острвима и један од најважнијих у Европи. Подморски вулкан који израња ниоткуда и остаје око 9 метара дубоко од површине. Дајући нам пејзаж без премца нигде у свету.

Сазнајте више

El Desierto

Ово је последње и најудаљеније од ронилачких места у морском резервату Мар де лас Калмас на западу, и биће потребно 10-15 минута да се стигне од луке Ла Рестинга.

Сазнајте више