Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Elephant Point

Izložena uskršnjim talasima i južnim vetrovima. Neka struja daleko od stena. Dubina se kreće od 5-25 metara. Idealno za ronjenje brodom, samo kratko putovanje na 15 minuta vožnje od Marine Sandspit

Сазнајте више

Tawharanui

Rezervat marinaca Tawharanui je odlično mesto za ronjenje. Rezervat se prostire duž surferske plaže do Takatu Pointa. Razlikuje se u dubini sa najboljim ronilačkim bićem u 10 - 15 metara.

Сазнајте више

Fairchild Reef

Najbolje zaroniti bez vetra i uskršnjeg otoka. Vidljivost je često loša. Imajte na umu veliku količinu brodskog saobraćaja tokom leta. Dubina se kreće između 5-22 metra.

Сазнајте више

Jones Bay

Džons Bej je fantastičan za učenje ronjenja. Ima peščano dno sa dosta školjki. Postoji i značajna grebenska struktura koja pruža utočište od struje.

Сазнајте више

Leigh Reef

много струје током плиме, најбоље ронити око слабе плиме и добрих услова. Препоручљиво је имати доброг бродара на површини, ово може бити прометно подручје са пецањем током лета.

Сазнајте више

Ti Point Wharf

Ти Поинт је одлична локација за роњење за почетнике! То је место за приступ са бетонском рампом и пристаништем који се може користити за улазак и излазак из воде.

Сазнајте више

The Outpost

Оутпост је одлично место за роњење са разним атракцијама. Протеже се од заштићеног залива до стрмих зидова који су испуњени животом. Најбоље је ронити са чамца, међутим, то је могуће урадити као роњење са обале са дугим пливањем на површини од Леигха.

Сазнајте више

Mathesons Bay

Матхесонс Баи је заштићени залив који је савршен за роњење! Рониоци могу лако ући и изаћи из воде преко плаже или преко камене платформе ако је плима права.

Сазнајте више

Penguin Point

Пенгуин Поинт је омиљено место за многе рониоце. Има тежак улазак и излазак, међутим зарон је вредан труда. Пенгуин Поинт се спушта од пар метара у плићаку до 25м+ даље од обале.

Сазнајте више

Wonderview

Вондервиев је фантастична локација за роњење! Структура гребена је веома камена и врви од живота. Улази и излази могу бити мало незгодни и будите опрезни на стрмој стази. Сама локација почиње у плићаку и спушта се до песка на 25м.

Сазнајте више