Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Kornhaus Rorschach, Bodensee

Погодно и за почетнике, неколико малих олупина и друге предмете за истраживање у подводном курсу. Веома ограничен паркинг испред Корнхауса директно на главном путу, стога није погодан за веће групе и у шпицу.

Сазнајте више

Rietli Goldach

Једно од најлепших места за роњење на швајцарској страни Боденског језера. Велики паркинг у непосредној близини, кратка пјешачка удаљеност. Улаз директно лево од улаза у луку преко степеништа, које је опремљено алфа заставом за расклапање. ПАЖЊА: Не роните у зони улаза у луку, роните око подводне баријере!

Сазнајте више

Bootsrampe Rorschach

Популарно ронилачко место на Боденском језеру Рорсцхацх-ХБ нуди безброј подводних атракција. Између осталог, очекује вас и велика слатководна ајкула („Бобели“). Велико чуђење загарантовано! Штавише, наћи ћете 4 олупине у распону дубине између 12-19 метара.

Сазнајте више

HB Rorschach

Некада тако популаран улаз на ронилачку локацију „ХБ“ више није могућ преко сопственог паркинга од изградње зграде Вирт. Паркинг је на паркингу преко пута ХБ, по могућности непосредно иза баријера код зграде једриличарског клуба. Пешачка стаза од цца. 200м приобални пут у источном правцу до улаза ХБ.

Сазнајте више

Würth

Прелепо и типично место за роњење на Боденском језеру са уласком са обале, погодно и за почетнике. Дно стабилно, лагано нагнуто, у почетку прилично песковито, а затим муљ. Поред типичне флоре и фауне, разне друге атракције.

Сазнајте више

Strandbad Rorschach

Veoma početnički prijateljski i raznovrstan ronilački sajt sa lakim ulazom. Interesantan kurs je do dubine max. 18 metara.

Сазнајте више

Immenstaad - Bunker

Зарон у постројењу за тестирање дигнутог торпеда подсећа на зарон на олупину. Постоје метални подупирачи који вире и можете ронити кроз отворе.

Сазнајте више

Bodensee - Wrack Jura

Боденско језеро је свима добро познато, али ни многи рониоци не знају да Јура, једна од најлепших слатководних олупина, лежи на дубини од око 38 метара. То је један од најстаријих још увек постојећих пароброда на свету! Потонуо је 1864. након судара брода.

Сазнајте више

Meersburg - Krebsgarten

Са паркинга се долази до улаза макадамском стазом. Опрез! Камене степенице могу бити веома клизаве! Место роњења се углавном састоји од плитке нагнуте гомиле. Стаза се протеже од 5 до око 20м. Перон се налази у простору од 5м лево од улаза.

Сазнајте више

Meersburg - Wilder Mann

Зимско ронилачко место! Роњење је дозвољено само од 31. октобра до 15. марта. Проверите распоред трајекта пре роњења! Ова страница је више за напредне рониоце. Стрми зидови и хладна вода могу врло брзо довести до менталних граница.

Сазнајте више