Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Вез за ово роњење налази се десет минута вожње чамцем источно од плаже Мамбо, а олупина Саба се налази на 15 стопа/5 м. У плићаку се смењују пешчана подручја, меки корали и тврди корали. Спуст је прекривен тврдим коралима и највећим делом иде паралелно са обалом. Овај сајт може имати благу струју.

Сазнајте више

Cornelius Bay

Веома лепо роњење лево од Морског акваријума. Међутим, може бити тешко доћи уз мало успона. Када улазите са обале, пазите на плитке формације корала од лосовог рога.

Сазнајте више

Divers Leap

Предиван здрав плитки корални гребен са пуно љубичастих лепеза мора, великим формацијама корала од лососа, корала на стубовима и корала стагхорна. Веома леп стрм зид који почиње на око 10 метара / 30 стопа са пуно малих рупа и препуста.

Сазнајте више

Схип Врецк Поинт је место за роњење испред Морског акваријума и најбоље га је урадити са ронилачког чамца. Прелепи зид коралног гребена је у свом најбољем издању између 10-20 м / 30-60 стопа. Велико сидро и велики пропелер могу се наћи на 10 м / 30 стопа. За техничког рониоца, постоје 2 мала олупина брода која леже на платформи на 50 м / 150 стопа.

Сазнајте више

Ово је сјајно роњење на кућном гребену које се налази са обала Лионс Диве анд Беацх Ресорта. Ова локација доступна је обали, савршена је за новије рониоце и рониоце и налази се у оквиру Националног морског парка Цурацао.

Сазнајте више

Beacon Point

До овог прелепог роњења на зиду на западном делу залива Каракас најбоље је доћи чамцем и, због могућих јаких струја, најбоље је урадити као зарон. На плитком платоу наћи ћете велике корале стубова.

Сазнајте више

Car Pile - Marie Pampoen (Wreck)

Лепо дубоко роњење где су олупине аутомобила бацане шездесетих година. Олупина аутомобила почиње на 15мтр/50фт са нетакнутим мало дубље. На 30м/100фт налазите малу баржу на пешчаном дну са још олупина чамца око ње. За технолошке рониоце може се наћи више на 60мтр/200фт и дубље.

Сазнајте више

Мирно, лагано роњење на обалу где се улази у воду из мале луке. 20-30 метара од луке наћи ћете занимљив вештачки гребен направљен од бачених аутомобила, дизалица и других отпадака. Понекад велики тарпон висе овде.

Сазнајте више

Велики, плитки гребен савршен за новије рониоце и рониоце. Доступан чамцем. Пун разнобојних тврдих и меких корала и сунђера и пуно морског живота.

Сазнајте више

Тегљач је најпознатије место за роњење и роњење на Курасау због своје мале дубине. Олупина је тик уз обалу Каракасбаја и налази се у само 15 стопа воде. Тегљач је пун морског живота и сада је прекривен сунђерима и растом корала.

Сазнајте више