Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Liberty Wreck, Cyprus

Седећи 1км од обале, путовање до места роњења је мање од 5 минута вожње чамцем. Дубина од 18м-28м. Дужина је 37м, а ширина 10м. Либерти је мали теретни брод са приступом складиштима.

Сазнајте више

Nemesis III Wreck, Cyprus

Време до сајта је мање од 5 минута. Олупина лежи у 24 м воде и дуга је 25 м и широка 6 м. Олупина је намерно потопљена тако да седи усправно на морском дну. На олупини су изрезане рупе и остављен је један од мотора у којем је олупина лака и занимљива за роњење.

Сазнајте више

De Costa Bay

Кратка шетња доле ће вас одвести до плаже. Улаз и излаз је са плаже са постепеним нагибом све до доле. Максимална дубина овде је око 13 м.

Сазнајте више

Nissia Caves

Такође познат као Греен Баи2, овај сајт се може започети и завршити из Греен Баи-а. Међутим, ако је пристаниште доступан, ово је много лакши начин за почетак овог роњења. Највећа и најдубља пећина излази на 17 метара, тако да је савршена за рониоце на отвореним водама. Максимална дубина 22м+.

Сазнајте више

Green Bay

Греен Баи је најсвестраније место за роњење на источном Кипру. Са лаким уласком и изласком и постепеним спуштањем од 0 до 10м, савршено је место за све курсеве и прве зароне.

Сазнајте више

Kaliva

Место за роњење Калива је роњење са обале. Огромни корак у воду до постепеног спуштања до 4 м, а затим већи пад до 11 м са максималном дубином од 18 м. Кружите назад гледајући у све ровове и испод стена да бисте затим скренули паралелно дуж обале, а затим плитко за безбедно заустављање.

Сазнајте више

Paramount

Огроман корак у воду и постепено спуштање до 4м, а затим већи пад до 11м са максималном дубином од 12м. Кружите назад гледајући у све ровове и испод стена да бисте затим скренули паралелно дуж линије обале на око 6м.

Сазнајте више

Cyclops Caves

Киклоп или Коннос тачка су добри за вођене роњење и курсеве због дубине од 40м+. Овде је могућ огроман корак или седећи улазак, а затим мало пливање на површини да бисте се спустили поред огромних стена. Затим можете одабрати своју дубину до тачке и вратити се плитко док идете.

Сазнајте више

Ammos tou Kambouri Beach

Такође познат као Блуе Хазе, ова локација је са плаже. Приступ води је са неколико степеница или на плажи. За почетак је веома плитко и мали канал води до дубине од око 2 м, а затим до максимално 6 м. Овај сајт се обично користи за покушаје роњења и обуку.

Сазнајте више

Chapel (Agioi Anargyroi)

Максимална дубина овде је 40м+. Огромним кораком ће се дно спустити на 10 м, а постепено ће се нагнути на 30 м. Излаз је исто место као и улаз који може бити отежан због висине и ивице изнад водене линије.

Сазнајте више