Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Phantasea Dome

4 врха скупљена заједно прибл. 20м од главног гребена који гледа у 5мсв, 1 врх је обликован као направљен од кромпир корала, пешчано дно са баштенским јегуљама на плићој страни, други се спушта на 30мсв+. Обично заронимо на ову локацију на одласку плиме.

Сазнајте више

Heaven’s Door

Роњење са зида почиње за 2мсв и пада до преко 50мсв са масивним пливањем са отвором на крову (Небеска врата) кроз који можете видети сунце и небо. Зидови су богато украшени калеидоскопом обојених меких корала и масивних морских лепеза. Подводни фотографи сањају (макро и широко).

Сазнајте више

Blue Wall

Роњење на зиду које се може обавити као статично или дрифт роњење, обично је најбоља излазна струја. Локација почиње за 3мсв и пада на 100мсв+, тако да очекујте да ћете видети огроман низ морског живота овде, посебно током јаке струје, видљивост плаве воде је обично одлична. Зид је веома украшен са сунђерима и меким коралом

Сазнајте више

Root Canal

Роот Цанал је новооткривено место тако да још увек учимо о њему, међутим, то је велики врхунац са најплићом тачком од 23мсв и таласастом до преко 60мсв. Пуно акције на јакој струји, велике јате пелагичних животиња и много ајкула. Још много тога да откријете и научите о овом сајту.

Сазнајте више

Annie’s Bommie

2 velika vrha puna zdravih tvrdih & mekih, spojenih na glavni greben grebena koji se može zaroniti u bilo kom trenutku. Start 5m/15 & droping to 27m/90' , best zone 18m/60' & shallower.

Сазнајте више

Coral Key

Најбоље заронити на надолазећој плими. Ово је роњење са зида са врхом који пробија површину за време осеке и пада на 24мсв на пешчаном дну. Зидови су богато украшени здравом мешавином тврдих и меких корала, морских лепеза и бичевих корала.

Сазнајте више

Golden Crown

Ови врхови су на плитком крају Нептуове рапсодије в/близу главног гребена и почињу у 3мсв са макс. дубине од 30мсв и прекривени су живописним златно жутим меким коралима. Најбоље заронити на надолазећој плими, јача струја чини ово место заиста 'оживљавањем' док се меки корали хране водом богатом хранљивим материјама.

Сазнајте више

Redemption

Предиван врх који почиње у 2мсв и спаја гребен са главним гребеном који се спушта до 30мсв. врх је прекривен златно жутим меким коралима и гомилом рибљег света и обично рони на надолазећој плими.

Сазнајте више

Neptune’s Rhapsody

Почевши од 4мсв и пада до 24мсв, ова локација се састоји од неколико љупких врхова, највећи, где обично везујемо наше чамце, пада на 18мсв и има велики тунел са прозорима и великим меким кораљним стаблима и лепезама мора. Већина врхова је прекривена жутим меким коралом, што је најбоље заронити надолазећу плиму

Сазнајте више

Fantastic

Прелеп врхунац на врху главног гребена који почиње у 2мсв и пада до 24мсв богато украшен масивним лепезама мора и златно жутим меким коралима и богатим рибљим светом. Обично бисмо заронили на ову локацију на надолазећој плими.

Сазнајте више