Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Honeymoon Bay

Потпуно плитко место за роњење ако останете на острву. После је то стрми гребен до 30 метара дубине. Може постојати струја. Плитко подручје је добро за роњење, курсеве обуке и ноћна роњења.

Сазнајте више

Tuna Wreck

Олупина туне, коју је тајландска влада потопила 2003. године како би створила додатни вештачки гребен, налази се код острва број 5.

Сазнајте више

Barracuda Point/Batfish Bend

Ово је зарон на гребену на јужном делу острва Симилан 5. Можда постоји струја, што ово чини дрифт роњењем. Ово роњење иде између стена и такође долази до малог препуста.

Сазнајте више

Hideaway Bay

Гребен почиње на 5 метара са благим нагибом са много тврдих корала који се могу наћи на око 15-20 метара. Има много мурена, шансе да видите леопард ајкуле, беле гребенске ајкуле, наполеоне итд.

Сазнајте више

Princess Bay

Принцесс Баи је лако роњење у заливу. Ивица гребена је веома лепа. Ова страница је добра за почетнике, курсеве и рониоце. Ово је благо нагнут гребен са максималном дубином од цца. 20м.

Сазнајте више

Anitas Reef

Умирујуће место за роњење на источној страни острва 5 и 6 на Симиланским острвима. Ова локација је валовита падина гребена дуж ивице острва од плитке дубине од 5-6м до око 25м.

Сазнајте више

Stonehenge

Ово ронилачко место се налази на најсевернијем врху острва 4. Много великих стена (грована) између којих можете ронити. Имајте на уму да на овом ронилачком месту скоро увек постоји ток.

Сазнајте више

East of Eden

Источно од Едена налази се на источној страни острва 7. Ово место за роњење је затворила администрација националног парка да би се могла регенерисати. Овде се налазе веома лепи корални пејзажи. Проверите с времена на време да видите када ће место за роњење поново бити отворено.

Сазнајте више

West of Eden

Топографско ронилачко место на западној страни острва 7 на Симиланским острвима. Усредсређен је око три огромне стене које су врхунац роњења са коралним падинама са обе стране. Мекани корали, попут морских лепеза и морских јастребова, расту у зиду и у дубокој области поред стеновите обале. Ова подручја су дом тврдих корала као што је Ханаиа носорог и широк спектар других створења.

Сазнајте више

Deep Six

Смештен на северном крају 7. острва на Симиланским острвима, ово место за роњење налази се дуж северног врха издуженог острва од севера ка југу. Видљивост је јасна, а гранитне громаде, нагризене плимским струјама, чине неколико степеница од дна.

Сазнајте више