Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Montaña Amarilla

Залив Монтања Амарила је магично место окружено зидовима вулкана. Поглед на површину који одузима дах и спектакуларни подводни пејзажи чине ову локацију морским резерватом природе. Посебно је популаран за ронилачки туризам.

Сазнајте више

Marina San Miguel

Приватна марина само 8 километара јужно од аеродрома Реина Софиа. Само неколико центара има легалан приступ јер се улази са пристаништа резервисаног за рониоце где је пролаз чамцима забрањен. Ту су купатила са тушевима и бар/ресторан.

Сазнајте више

Poco Naufragio (Wreck), Amarilla

Овде се спуштамо на отприлике 16 метара и са кратким пливањем падамо на 30 метара и дом локалне породице Стинграис. Група од 5 зрака живи у овој области и може се хранити ручно. Ово је заиста понижавајуће искуство када ове огромне животиње клизе преко вас и нежно узимају храну из ваше руке.

Сазнајте више

Roncadores del Faro

Апсолутно невероватно место за роњење, прелепа платформа у боји и бистра вода на овом месту. Мало далеко од луке. Потребан је чамац да бисте добили место за роњење.

Сазнајте више

Neptune’s Cave

Леп роњење у пећини са улазом и излазом погодно за све нивое рониоца. Међутим, обратите пажњу на струје, које су обично прилично јаке у овој области.

Сазнајте више

El Condesito (Wreck)

Класично роњење на југу Тенерифа. Не можете то пропустити. Остаци цементног теретњака чекају нас на овом фантастичном зарону пуном атлантских маринаца уживо

Сазнајте више

Meridian (Wreck)

Прелепа олупина у дубокој води. Пажња са струјом, може заиста тешко заронити. Видљивост је око 20 метара током целе године.

Сазнајте више

Roncadores del Palmar

Погодно за све нивое и са веома лепим стеновитим пејзажима у овом роњењу, уживаћемо у типичним подводним вулканским пејзажима Тенерифа.

Сазнајте више

Palm-mar Cave

Позната је и као пећина мора. Може бити мало тешко у зависности од струје и видљивости. Да бисте дошли до места за роњење, морате чамцем. Могућност израде Фулл Цаве.

Сазнајте више

Palm-Mar Wall / Bufadero

Место за роњење само чамцем, веома је популарно за све нивое јер је лако пронаћи корњаче. Идеално за сноркелинг и тренинг. Висока сезона може ронити около.

Сазнајте више