Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Napaling - Left

Idealno mesto za slobodnu obuku, čist koralni zid koji pada pravo na dvadeset pet metara, neretko, divne boje na zidu i tovari ribljeg školovanja.

Сазнајте више

Arco Point

Роњење на зиду са добром видљивошћу и средњом до јаком струјом. Дивно место за напредне и почетнике рониоце. Ово место ће вам олакшати роњење са зида.

Сазнајте више

Doljo Point

Ово ронилачко место налази се у Барангај Дољоу, најсеверозападнијој тачки и крајњем врху острва Панглао. Ово је прелепо роњење са зида са огромним количинама корала и одличним макро привиђањима.

Сазнајте више

Alona Reef

Роњење на олупини локално названо Хагабат Олупина или Олупина Бохол Диверс. Обично почиње спуштањем низ линију близу зида, а затим низ падину до олупине. Врх олупине је на 28М, а прамац олупине је на 37М.

Сазнајте више

Kalipayan, Bohol

Kalipayan je zidni zaron koji se nalazi u blizini plaže Alona-Bohol Panglau u krugu od 4-5 minuta do najbližih centara za ronjenje. Ronjenje počinje u peščanoj aeri na pet metara, a zatim nastavlja spuštanje preko vertikalnog zida.

Сазнајте више

Gak-Ang

Прекрасан зидни роњење који се налази са коралним вртовима и потом зидом дубине између 25-40 метара. Обично се изводи као зарон са банца чамаца, струје могу варирати од благих до прилично јаких у зависности од плиме.

Сазнајте више

Sunken Island, Pamilacan

Ovo ronilašte je potopljeno ostrvo smešteno usred okeana između plaže Alona i ostrva Pamilakan. Vrh ostrva je na 10M i nagib na dubini od 30M.

Сазнајте више

Cathedral Wall

Zid katedrale je zidno ronjenje na ostrvu Balikasag na severnoj strani. Obično se roni kao drift ronjenje, počevši od Katedrale i završava na istoku ili zapadu, u zavisnosti od struje.

Сазнајте више

Divers Heaven

Objekat Divers Heaven nalazi se na ostrvu Balikasag , na južnoj strani, na oko 30 minuta vožnje bankom od plaže Alona. Nagib koji ide na oko 30 metara prekriven tvrdim i mekim koralima počev od deset metara.

Сазнајте више

Royal Garden

Једно од најпознатијих места на Балицасагу, ово место је познато по својим коралним вртовима и налази се на подводном платоу пуном живописног и разноликог морског живота; савршено место за макро роњење.

Сазнајте више