Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Shallow Turbo

Ова локација је плитка висораван са падином која се налази североисточно од Гили Травангана. Мјесто за роњење нуди широк спектар морског живота и корала и познато је по великим школама стријелаца, црвенозубим окидачима и скуши дуге вилице.

Сазнајте више

Deep Turbo

Сјајно дубоко роњење на источној страни Гили Травангана са спектакуларном топографијом. На 30 м ово налазиште има пешчано дно између великих морских хумака. Ове морске хумке су различите величине и имају интересантну разноликост препуста и изданака, од којих највећи досежу до око 18 м дубине.

Сазнајте више

Good Heart

На источној страни Гили Травангана налази се Добро срце. Од севера ка југу, ова локација почиње као благе падине која постепено постаје све стрмија док се не завршава као зид.

Сазнајте више

Magic Reef

Магични гребен се може наћи тамо где струја долази на северној страни Гили Меноа. Ово је одлично место за роњење за оне који желе да плове дуж гребена. Сајт је најпогоднији за рониоце почетнике.

Сазнајте више

Meno Wall

Недалеко од западне стране Гили Меноа и дом за мноштво ракова, Мено Валл је одлично место за ноћно роњење. Зид се протеже од 5м до 16м, а други зид иде мало дубље.

Сазнајте више

Shark Point, Gili Trawangan

Одлична локација за посматрање већег морског живота на северној страни Гили Травангана. Равно пешчано дно претвара се у низ све дубљих кањона који иду паралелно са обалом. Бродолом Глен Нуса налази се на северном делу локалитета у 28 м воде.

Сазнајте више

Meno Slope

Смештен на западној обали Гили Мено, Мено Слопе нуди широку лепезу макро морског живота и кораљних бомби. Пешчана падина је место за роњење на више нивоа са дубинама од 5м до 30м.

Сазнајте више

Turtle Heaven Gili

5 minuta brodom od Gili Trawangan u Gili Meno. Luksuz morskog života učinio je ovo ronilački sajt idealnim za početnike ili ekspertskog ronioca.

Сазнајте више

Biorocks

Благи нагиб недалеко од источног краја Гили Травангана који је добио име по огромним зрацима који се овде могу видети. Добар роњење, ово је кућни гребен и била је недавна локација пројекта Био Роцк. Постављено је укупно 8 вештачких гребена који су привукли разне морске животиње.

Сазнајте више

Sunset Reef

Нагиб тврдог корала од 8м до 18м. Многи бомби су раштркани по ронилачком месту који су служили као станице за чишћење. После 18м углавном су пешчане површине и боми.

Сазнајте више