Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Paliton Sanctuary

Палитон Санцтуари је роњење са зида почевши од дубине од 5 м, па све до 50 м. То га чини идеалним местом за роњење за сваки ниво. Прелепе и нетакнуте коралне баште налазе се са пуно малих макро створења.

Сазнајте више

Paliton Wall

На овом чувеном зидном роњењу у североисточном углу острва, видећете типичне коралне баште са великим могућностима за макро фотографију.

Сазнајте више

Tambisan Wall

Веома опуштајуће и удобно роњење. Одлично за сваки ниво рониоца. Прелепе коралне баште. У околини ћете наћи посебна стабла црног корала.

Сазнајте више

Pasihagon

Пасихагон је добио име по Барангају у близини локалитета. Ова локација је благо нагнута и једно је од мање прометних места за роњење у Сикиору. Овде ћете наћи типичне врсте корала.

Сазнајте више

Takot Shoal

Такот Схоал је такође познат као потопљено острво. Ово је коси роњење, почиње на око 12 м, иде све до 40 м. Ово је напреднија локација за роњење и можете наићи на неке тренутне.

Сазнајте више

Maite Marine Sanctuary

Југозападно од острва дуж пута до плаже Сан Хуан у Сикијору наћи ћете гробље. Маите на висајском дијалекту значи гробље, што је овом месту за роњење добило име.

Сазнајте више

Tongo Point

Благи нагиб овог ронилачког места почиње на око 12м, иде све до 65м. У неким данима можете наићи на прилично јаке струје у Тонго Поинту.

Сазнајте више

Baha reef

На само пливачкој удаљености од ронилачког центра Диве Поинт Сикуијор налази се гребен Баха, домет са коралним стенама, огромним стоним коралима и морским дивљим животињама. Одлично ноћно роњење овде је загарантовано.

Сазнајте више

J.J.

Pet minuta od odmarališta. Peščana lokacija za ronjenje na padinama savršena za makro ronjenje. Prosečna dubina od 18 metara. I lepe korale na plitkim delovima.

Сазнајте више

Mystic coral garden

Ulaz se šeta, prilaz je plitak oko 50 metara i koralni grebeni počinju da padaju, varira od 6 metara do 30 metara do nežnog nagiba. Ronjenje se može uraditi u dve sesije levo i desno, obe potpuno različite u topografiji.

Сазнајте више