Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Греен Баи је најсвестраније место за роњење на источном Кипру. Са лаким уласком и изласком и постепеним спуштањем од 0 до 10м, савршено је место за све курсеве и прве зароне.

Сазнајте више

Кратка шетња доле ће вас одвести до плаже. Улаз и излаз је са плаже са постепеним нагибом све до доле. Максимална дубина овде је око 13 м.

Сазнајте више

Место за роњење Калива је роњење са обале. Огромни корак у воду до постепеног спуштања до 4 м, а затим већи пад до 11 м са максималном дубином од 18 м. Кружите назад гледајући у све ровове и испод стена да бисте затим скренули паралелно дуж обале, а затим плитко за безбедно заустављање.

Сазнајте више

Огроман корак у воду и постепено спуштање до 4м, а затим већи пад до 11м са максималном дубином од 12м. Кружите назад гледајући у све ровове и испод стена да бисте затим скренули паралелно дуж линије обале на око 6м.

Сазнајте више

Киклоп или Коннос тачка су добри за вођене роњење и курсеве због дубине од 40м+. Овде је могућ огроман корак или седећи улазак, а затим мало пливање на површини да бисте се спустили поред огромних стена. Затим можете одабрати своју дубину до тачке и вратити се плитко док идете.

Сазнајте више

Chapel (Agioi Anargyroi)

Максимална дубина овде је 40м+. Огромним кораком ће се дно спустити на 10 м, а постепено ће се нагнути на 30 м. Излаз је исто место као и улаз који може бити отежан због висине и ивице изнад водене линије.

Сазнајте више

Pernera House Bay

Пернера Хоусе Баи је пријатно место за роњење са лаким, плитким уласком. Можете доћи до места роњења из "Хербие'с Дивинг Парадисе" за минут хода. Идеално за почетнике и истраживаче!

Сазнајте више

Смештена на јужној обали, ова локација нуди тунеле и пећине. Мало хода каменитом стазом до ивице воде, а затим џиновски корак унутра. Максимална дубина је око 13м. Излаз може бити традиционалан или постоји још једна пећина за улазак на 2м која ће изаћи на површину.

Сазнајте више

Canyon, Cape Greco

За приступ води овде су вам потребне мердевине. Понекад су мердевине на месту, али ако је време било лоше током зиме постоји ризик да их више нема. Када сте у води, можете скренути десно и истражити зид или можете кренути на 190 степени до малог врха.

Сазнајте више

Ammos tou Kambouri Beach

Такође познат као Блуе Хазе, ова локација је са плаже. Приступ води је са неколико степеница или на плажи. За почетак је веома плитко и мали канал води до дубине од око 2 м, а затим до максимално 6 м. Овај сајт се обично користи за покушаје роњења и обуку.

Сазнајте више