Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Mbwangawa

Огромна формација тврдог корала окружена запањујућим меким коралима. Наћи ћете врхунац корала и различитих врста риба. Видљивост је добра.

Сазнајте више

Haji

Коси гребен који иде паралелно са североисточном обалом од 10 метара. Велики избор тврдих и меких корала са великим делом плочастог корала. Видљивост је скоро увек добра.

Сазнајте више

Shane’s

Схане'с је један од најпосебнијих гребена за локално становништво у овој области. Увек изненади чудним, ретким морским животом. Ово је обавезно роњење за фотографе и љубитеље макроа! Дубина се креће од 6 до 25 метара.

Сазнајте више

Kichafi

Дубина на овој локацији је између 12м и 18м. Постоје велике котрљајуће делове плочастих корала са малим јатама риба, као што су жути шљунак, који јури унутра и напоље, и занимљива створења унутра. Здрави делови меких корала чине центар овог места за роњење.

Сазнајте више

Levenbank

Левенбанк је дубоко роњење и најбоље је за напредне рониоце. Налази се у средини Индијског океана са максималном дубином од 35 м. Ронићете из дубоког у плитко подручје где се може наћи врхунац прекривен тврдим и меким/спужвастим коралима.

Сазнајте више

Renco

Renco Bomi je velika koralna bomi struktura, vrh grebena je na dubini od oko 5m i spušta se 16m. Dok je ovaj greben pretrpeo određenu štetu od lokalnih ribara, postoji veliki broj korala i riba.

Сазнајте више

Misoli Reef

Гребен Мисоли у просеку је дубок од 12 до 40 метара. Има велико корално острво које се налази у великој површини белог песка, типичном за Занзибар. Рибљи живот је овде мање богат у поређењу са другим местима, али се може наћи много гологранаца и других малих животиња, што га чини благом за фотографе и љубитеље макро живота.

Сазнајте више

Leon’s Wall

Леонов зид је прелеп нетакнут гребен, прекривен меким коралима и сунђерима са дубинама од 12-40 метара. Можете избећи гужву на овом ронилачком месту, док уживате у свим врстама морског живота.

Сазнајте више

Hunga

Ово ронилачко место је усред океана и представља роњење. Наћи ћете неки врхунац са сунђерима и тврдим коралима. То је роњење на плиму, па се побрините да ово роните када је осека.

Сазнајте више

Mwana Wa Mwana

Мвана Ва Мвана је омиљено локално место за роњење. Дубина се креће од 2м до 15м. Назив овог сајта на свахилију значи беба бебе. Мвана ва Мвана је мало острво северно од Тумбатуа; током осеке, два острва су повезана пешчаним спрудом.

Сазнајте више