Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Beriyan Kuda Thila

Због своје струје, БКТ је резервисан за искусне рониоце или се рони у временима мале струје. Недалеко од ББТ, стена се уздиже до дубине од 16м. Јужна страна има леп плато на 25м, а затим стрмо пада на 40м. Станица за чишћење сивих гребенских ајкула!

Сазнајте више

Beriyan Dhekunu Thila

Без обзира на то да ли је Тхила или оближњи главни гребен БДТ најбоље Марково место, што не значи да нема великих риба;) Ипак, повремено постоје „смешне струје“ које водичу који се добро сналази није проблем! После мале Тхиле, једноставно држите тренутно десно/лево раме и заносите

Сазнајте више

Vadhoo Thila

Ово ронилачко место је обавезно за све искусне рониоце. Мали главни блок, дужине само око 80 метара, окружен је мањим гребенима који су готово кањонски и имају рупе и лукове за роњење. Због локације, ово роњење је одлично за дубоко / нитрокс.

Сазнајте више

Kinolhas Kandu

Дрифт роњење са струјом која тече од западног врха Кинохласа дуж северне стране према малој Тхили. Пуно рибе на врху гребена, неки заиста лепи мали превисови дубље. Искусни рониоци роне до тиле, почетници остају изнад препуста и полако се пењу на пешчану падину

Сазнајте више

Kinolhas

Једноставна, углавном мирна ронилачка локација. Веома погодно за први зарон чамцем од почетка светлијег пешчаног дна. Овде се сусрећу велики блокови са јатањем риба различитих врста. Гребен пада веома споро са 2м до око 11м, а затим се плато испушта на дубини од 20-24м.

Сазнајте више

Meedhupparu House Reef

ДивеПоинт МЕП овде обавља ноћна роњења, а понекад и тренутна специјална роњења. Гребен се спушта са 3-4м на 30м. Неки лепи блокови мало виши су пуни риба кловнова, а ноћу ћете често наћи много јастога и шкампа. Али није увек могуће ронити овде. Струја може бити екстремна!!

Сазнајте више

Nagili Thila

Одличан дрифт роњење преко неколико великих блокова и малих тиласа. Због удаљености од 80м и струјања захтевнијих и за искусне рониоце или рониоце жељне учења. Лепи препусти и лукови у дубљем делу, Дееп / Нитрок има најбољу комбинацију. У зависности од струје, можете ронити на кућном гребену

Сазнајте више

Fainu Corner

Ово је дрифт роњење погодно за све нивое. Почетници пролазе поред горњих препуста на 10-15 м, док искуснији рониоци иду дубље на 25 м да би погледали препусте тамо. Релативно стрми гребен је у потпуности прекривен меким коралима када постоји струја. Препоручује се нитрокс / дубоки специјалитети.

Сазнајте више

Digufaru Thila

Ово је мала тила дуга 80м и широка 70м у средини канала који обећава много струја. Због струје, ово ронилачко место би требало да роне само искусни рониоци или они који су вољни да уче! Потребно је паметно роњење у хладовини струје или право место које ће показати искусни инструктор.

Сазнајте више

Villingilli Thila

Мала Тхила директно на острву Виллингилли на морској висоравни у правцу канала између Раа и Баа атола. Обично скок у плаву воду источно од Тиле изнад платоа на ивици за цца. Пустите да плутате 30 м према Тхили, а затим се полако пењите уз Тилу. Тренутни !!!!

Сазнајте више