Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Abu Dabab III

Lep plitki greben sa maksimalnom dubinom od oko 15-20m. Postoji nekoliko opcija za ronjenje, uključujući ronjenje na driftu i vrhove oko jugoistoka su odlično mesto za istraživanje i pronalaženje neobičnog morskog života

Сазнајте више

Abu Dabab I

Прелепа корална башта, много коралних блокова са невероватно шареним меким коралима. Неколико малих пећина са предивним светлом у себи. Може се приступити чамцем или зодијаком.

Сазнајте више

Abu Dabab II

Врт гребена и корала испред залива Абу Дабаб. Прелепа пећина са јаким светлом унутра. Мала и стара олупина прелепо прекривена меким кораљима. Приступачан по зодијаку.

Сазнајте више

Abu Dabab IV

Приступ овом ронилачком месту је из зодијака. Ова локација има један велики корални блок са шареним меким и тврдим коралима, окружен малим коралним блоковима и врховима.

Сазнајте више

Abu Dabab V

Приступ овом ронилачком месту је из зодијака. Овде се налазе велики и мали корални блокови са лепим меким и тврдим коралима. Ту су прелепе пећине и отворена места са светлошћу која одузима дах.

Сазнајте више

Abu Dabab Garden

Fringing greben sa prelepim koralima i puno šarenih riba. Greben je u veoma dobrom stanju. Dubina varira od 5 do 30 metara. Specijalitet bašte Abu Dabbab je oblast oko mlaznjaka gde se mogu naći mala i velika laguna, kanjoni i pećine.

Сазнајте више

Abu Dabab VI

Приступ ронилачком месту је са зодијаком. Ово је један велики корални гребен. Таласи праве чудне облике на гребену, чинећи га занимљивијим. Ова локација је окружена малим врховима.

Сазнајте више

Um Halhalla

Приступ ронилачком месту је са знаком зодијака. Многи велики и мали гребени и врхови овде су прекривени дивним меким и тврдим коралима. Овај сајт је добар за почетнике.

Сазнајте више

Abu Dabab South

Лежи у заливу Абу Дабаб, улаз преко пешчане плаже или јој се приближава Зодијак. Прелепи корални блокови на 14, 16, 18 и 24 м дубине.

Сазнајте више

Marsa Abu Dabab

Абу Дабаб Нортх је значајно место за роњење које се налази у зони Марса Алам са веома лаким приступом са обале. Ова локација је погодна за све нивое рониоца и рониоце. Може се лако приступити са чамца и обале (чамци могу приступити локацији само изван залива).

Сазнајте више