Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Blue Chromis

Коси гребен у распону од 35-70' (10-21м) са гомилом пролаза и препуста који скривају јастоге, јегуље и ретке бледе. Ово може бити склоно струји, тако да се то често ради као дрифт роњење.

Сазнајте више

Krispy Kreme

Драматични зид на ивици Голфске струје, почиње на 19 м (65' стопа) са формирањем огранака и жлебова. Локација је склона струјама и често се ради као дрифт роњење.

Сазнајте више

Bull Run

Nekadašnji liveaboard sajt za ishranu ajkula, 3-8 ženki karipskih grebenskih ajkula još uvek se obično mota ovde. Visoko profilisane velike rasute koralne glave preko belog peska / algi, 35-60'/10-18m. Koral formira pećine i puteve lavirinta na mestima gde ronioci mogu da plivaju kroz njega.

Сазнајте више

Велике разбацане главе високог профила у 60' (18м) воде преко белог песка. Бројна препливавања и здрава популација ајкула. Корални профил 15-25' (5-8м).

Сазнајте више

Lunkhead je mala površina visokoprofilnih koralnih glava, 50' (16m) belog peska, prelepe vidljivosti, i jedan plivač u centru najveće koralne glave.

Сазнајте више

SS Sapona, wreck

Бетонски брод насукан раних 1900-их, некадашњи брод који је возио рум, претворио се у мету за вежбање УСАФ-а, сада ужурбани вештачки гребен са дивљом историјом. Плитак (15') и склон плимским струјама и непредвидивој температури воде, најбоље је ронити током слабе или надолазеће плиме.

Сазнајте више

Turtle Rocks

Обимни систем избочина са много препуста и неколико раштрканих малих до великих тврдих кораљних глава. Мноштво макро живота, добро за спора роњења са батеријском лампом током дана.

Сазнајте више

Ово је мали гребен у облику крофне у око 30-40' (9-12м) воде окружен белим песком. Препуна јата гунђања и шљунака, јастога и јегуља. Одличан ноћни роњење.

Сазнајте више

AKA Kinks, koral niskog profila iznad belog peska, 45-50'. Može se naći više starih sidra, mesto je vezano velikim betonskim kockama. Može biti sklon aktuelnoj, ne mnogo zaštiti. Former site of Lerner Marine Lab acoustic studies on fishlife; kablovi se još uvek mogu videti kako leže preko grebena.

Сазнајте више

Bimini Barge, wreck

Ово је дубока олупина код Биминија, на Бахамима, на ивици спуштања. Привлачи многе пелагике и школе дозвола и афричке помпано. Склоност струјама и дубинама почињу на 76' (23м), па се препоручује напредна сертификација.

Сазнајте више