Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Bajo Llado Norte

Na 10 minuta vožnje od luke Ibica, nalazite ostrvo Lladó Norte. Na oko 50 metara od njenog istočnog ugla, nalazi se podvodna planina koja dolazi od dubine od 26 metara do dubine od 15 metara.

Сазнајте више

Lladó Sur

Веома забавно место за роњење кроз тај прелепи тунел који прелази острво с једне стране на другу. Погодно за све нивое јер можете обићи острво на 10 метара или 36 метара

Сазнајте више

Dau Petit

Мала коцкица је роњење са много могућности у зависности од курса који треба да се узме. На изласку из луке Ибица, то је мала стена где морска разноликост експлодира у боји. Једно од најлепших роњења у погледу пејзажа и морског живота на целој Ибици.

Сазнајте више

Don Pedro (Wreck)

Дон Педро је урањање са много могућности у зависности од курса који треба да се полаже. На излазу из луке Ибица, то је највећа ронилачка олупина Медитерана. Зароните за напредне и стручне нивое.

Сазнајте више

Malvin Norte

Североисточно острво Малвин такође познато као корњача због свог необичног облика. Малвин Норте је старија сестра Малвина Сура који су веома близу једно другом на око 500 метара.

Сазнајте више

Malvin Sur

Малвин јужно од овог острва. Малвин Саут је млађа сестра Малвина Нортеа који су веома близу једно другом на око 500 метара. За све нивое.

Сазнајте више

LA ESPONJA

Унутар морског резервата Ес Фреус. Максимална дубина 28 метара, али погодна за све нивое, јер можете изабрати итинерар у зависности од нивоа.

Сазнајте више

Cuevas de Ses Caletes

Не тако добро познате као Пећина светлости или Херкулови стубови, пећине Сес Цалетес се налазе, као што им име каже, близу Порт де Сес Цалетес, мале нетакнуте увале у близини засеока Сант Вицент де ла Цала.

Сазнајте више

Carai Bernat

Ronjenje se odvija u jednoj od najzanimljivijih stena severne obale. Karai Bernat ispred čuvene plaže Benirras. Njegove zidove koji padaju na maksimalnu dubinu od 27 metara mogu da istraže sve vrste ronilaca pošto imaju puteve ka raznim dubinama.

Сазнајте више

Bajo de Ses Caletes

Jato se nalazi ispred malo poznate uvale Ses Kaletes, deonice devičanske obale između Portinatksa i Kale San Visente. Uzdiže se na dubini od tri metra i pada na 24 metra, na peščano dno, što ga čini mestom susreta za vodeni život u toj oblasti.

Сазнајте више