Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Las Terrazas

Лас Терразас је место за роњење са кристално чистом водом где можете посматрати велики избор риба у различитим бојама. Идеално је место за рониоце са мало искуства јер нуди могућност стартовања у плиткој води.

Сазнајте више

La Angelica

Ангелица је одлично место за роњење на око 12 минута вожње бродом. Веома је лако доћи чак иу ветровитим данима. Има бујну фауну и кристално чисто море.

Сазнајте више

La Morena

Ваш типични карипски гребен зароните у плитку воду без струје. Ово место је доступно са обале, што га чини супер лаким за долазак и одличним за почетнике у рониоцима и довољно плитким за добро роњење.

Сазнајте више

Servimar (Wreck)

Сервимар нуди остатке бродолома за истраживање. То је невероватно место, само 12 минута од ронилачког центра, и једно је од најпопуларнијих места за роњење због своје богате фауне и лепоте. Бићете фасцинирани безбројним врстама које се крију испод структура олупине.

Сазнајте више

El Róbalo (Wreck)

Ел Робало је брод који је потопљен усред ничега, са много морске фауне која импресионира све који су посетили ово место. Олупина је окружена малим коралним формацијама.

Сазнајте више

Cayo Coco

Цаио Цоцо нуди добро, лако, плитко роњење, на неким местима директно са обале. Одлично место за почетнике и рониоце. За напредније рониоце можете ухватити дневни чартер до Јардинес де ла Реина на другој страни острва за невероватно роњење.

Сазнајте више

Español/Borracho

Забавно роњење на гребен са пећином и пливањем на око 4,5 метара дубине. Лако роњење без струје одлично за почетнике и рониоце.

Сазнајте више

Playa Ancon

Овде се налази прелепа корална башта која такође изгледа прилично здрава, али је живот рибе реткост, вероватно због прекомерног риболова од стране локалне заједнице.

Сазнајте више

Los Mogotes

Познат као једно од најбољих локација за роњење у Националном парку Јардинес де ла Реина, Лос Моготес има све: мини зид, здрав гребен и превисе пећина са пуно активног морског живота.

Сазнајте више

Jardines de la Reina

Омиљено место за подводни риболов и роњење за Фидела Кастра, није имао жељу да види како га изловљују, па је пецање било обесхрабрено чак и пре него што је ово подручје званично постало морски резерват. Налази се 60 миља јужно од централне обале Кубе у близини села Јукаро и ВЕОМА удаљено.

Сазнајте више