Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Ова ронилачка тачка је унутар зоне Б Националног парка Цинкуе Терре. Сајт је савршен за рониоце почетнике и рониоце са мало искуства.

Сазнајте више

Ово ронилачко место се зове Грималдо Роцк и налази се у близини заштићеног подручја 5 Терре. Издан врх налази се неколико десетина метара од обале. До локације се може доћи за 35 минута.

Сазнајте више

Овом ронилачком месту се стиже 20 минута вожње чамцем од Сан Теренза. Стена Ферале се налази на ивици Националног парка Цинкуе Терре.

Сазнајте више

Ova ronilačka tačka je duž obale Porto Venere. Plitko ide prema otvorenom moru. Maksimalna dubina 20 metara. Možemo stići do ove tačke ronjenja za 15 minuta navigacionog vremena.

Сазнајте више

Излазећи из канала Портовенере и крећући се ка Риомађореу, одмах ћете наићи на малу увалу коју је Лорд Бајрон изабрао за многе своје песме. Прелеп, спокојан пејзаж.

Сазнајте више

Само десет минута вожње бродом, ово ронилачко место налази се на отвореној морској страни острва Палмариа. Острво Палмариа је највеће острво архипелага Порто Венере.

Сазнајте више

Ово ронилачко место удаљено је само 10 минута вожње бродом где ћете стићи у Регионални парк Порто Венере. Ако имате среће могуће је видети делфине током вожње чамцем до и од локације.

Сазнајте више

Потребно је само 10 минута да стигнете до ове ронилачке тачке која се налази унутар Регионалног парка Порто Венере. Острво Тинето је најмање острво архипелага Порто Венере.

Сазнајте више

Ово ронилачко место има максималну дубину од 5 метара и савршено је место за сесије у затвореној води за почетничке курсеве и обуке за техничке курсеве.

Сазнајте више

Ovo je italijanski naoružani teretni parobrod iz Ilve iz Đenove. Lansirana 1918, tokom Drugog svetskog rata, u junu 1943, pogođena je i potopljena sa dva torpeda sa britanske podmornice ispred Bonasole. Deset članova posade i kapetan je poginuo.

Сазнајте више