Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Outer Photographers Reef

Ovo je samo jedan od mnogih manjih ofšor grebena u rasponu od 20 do 30 metara dubine koji se mogu naći duž obale Lažnog zaliva južno od kompleksa rimskih grebena, gde postoji umeren broj rasutih granitnih izliva raznih veličina, od kojih su mnogi praktično nepoznati.

Сазнајте више

Millers Point

Миллерс Поинт је такође познат као Алеја ајкула због великог броја ајкула са седам шкрга које се могу наћи овде у шуми алги. Ова локација се налази у заштићеном морском подручју. Уверите се да сте добили дозволу за роњење и не правите ништа осим успомена и фотографија.

Сазнајте више

A-frame

Уђите код стена са леве стране и пливајте према две стене врхунца према океану. Мања стена са леве стране има пролаз са три улазне тачке. Десно је већа стена са много тога за видети дуж зида стене. Ово роњење је више за напредне рониоце.

Сазнајте више

Shark Alley

Ово место за роњење је доступно само чамцем и удаљено је око 8 км од обале. Просечна дубина у Алеји ајкула је 3 метра, а максимална дубина је 5 метара.

Сазнајте више

Froggy Pond

Овај мали залив се на званичним мапама и картама тог подручја заправо зове „жабљи рибњак“. Упркос називу, ово је морско роњење, а жаба неће бити! Место за роњење на обали погодно за вежбе јер је заштићено и има равно пешчано дно.

Сазнајте више

Windmill Beach

Ова локација има веома лак и заштићен улаз на плажу и малу увалу са пешчаним дном која је погодна за вежбе тренинга, а има и разнолику топографију, разнолику екологију и велику површину.

Сазнајте више

Boulders Beach

Симонстовн Боулдерс је лако доступно роњење са обале. Просечна дубина је 6 метара, а максимална дубина је 9 метара, тако да је то добро место за тренинг роњења за почетнике.

Сазнајте више

Pinnacles

Atlantis Greben je deo granitnog grebena zamka Stena zabranjene zone, tako da je morski život zaštićen dugi niz godina i cveta. Dve masivne vrhove koji obeležavaju to mesto i poznate kao Herkulesovi stubovi

Сазнајте више

Ark Rock

Име је добио по истоименој великој стени на САН листама. 550м северно од Пенгуин Поинта. Ово је највећа стена близу обале у области Симон'с Товн-а, и непогрешиво је као оријентир.

Сазнајте више

Partridge Point

Такође познат као Сеал Роцк. Ова локација се налази на јужној ивици забрањене зоне Цастле Роцкс, у оквиру заштићеног морског подручја Националног парка Табле Моунтаин, где дуги низ година није био дозвољен риболов, а резултат се може видети у броју рибе.

Сазнајте више