Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Marsa Murain

Место за роњење је у заливу што омогућава два лепа роњења на обали. Ова локација је погодна за све нивое ронилаца. Улазак на обалу плитке воде је лак и захтева додатну енергију само када је немирно море. Чим уђете у воду приметићете леп пејзаж који садржи много пешчаних јегуља.

Сазнајте више

Улаз је пешчани ходник између стена опремљен ужетом. Ово олакшава улазак и излазак у случају јаке струје. Обе стране пешчаног залива прекривене су прелепим гребенима са угловима. Наћи ћете шарене меке и тврде корале.

Сазнајте више

Дивесите: Улаз кроз рупу и кањон после ових веома лепих кораљних блокова, макс. дубина: 30м, удаљеност: око 25 минута у правцу југа минибусом - полазећи од Порт Гхалиб.

Сазнајте више

Такође познат као Схони Баи, ово место има лаган, пешчани улаз са главним гребеном на северу и југу. На јужној страни, око 80м од главног гребена, налазе се прелепи корални блокови са пуно разнобојних тврдих корала.

Сазнајте више

Абу Дабаб Нортх је значајно место за роњење које се налази у зони Марса Алам са веома лаким приступом са обале. Ова локација је погодна за све нивое рониоца и рониоце. Може се лако приступити са чамца и обале (чамци могу приступити локацији само изван залива).

Сазнајте више

Лежи у заливу Абу Дабаб, улаз преко пешчане плаже или јој се приближава Зодијак. Прелепи корални блокови на 14, 16, 18 и 24 м дубине.

Сазнајте више

Fringing greben sa prelepim koralima i puno šarenih riba. Greben je u veoma dobrom stanju. Dubina varira od 5 do 30 metara. Specijalitet bašte Abu Dabbab je oblast oko mlaznjaka gde se mogu naći mala i velika laguna, kanjoni i pećine.

Сазнајте више

Невероватна локација за роњење која је прибл. 50 минута удаљен од марине Порт Гхалиб која нуди дневне бродове. Ово ронилачко место је погодно за све нивое рониоца. Видећете прелепе тврде корале у плитким пределима. Обали се може приступити кроз рупу на врху гребена.

Сазнајте више

Abu Dabab I

Прелепа корална башта, много коралних блокова са невероватно шареним меким коралима. Неколико малих пећина са предивним светлом у себи. Може се приступити чамцем или зодијаком.

Сазнајте више

Врт гребена и корала испред залива Абу Дабаб. Прелепа пећина са јаким светлом унутра. Мала и стара олупина прелепо прекривена меким кораљима. Приступачан по зодијаку.

Сазнајте више