Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Les Moyades

Мало каменито острво које се налази јужно од Марсеја, поред масива Цаланкуес. То је део архипелага Риоу, прелепог кањона праћеног спуштањем. Није неуобичајено да видите шкарпине, веће браде, јегуље, антије, рибице, па чак и баракуде.

Сазнајте више

Moyadons

Ronilačko mesto Mojadons, koje se nalazi u blizini ostrva Riou između Marseja i Kasisa, poznato je po spektakularnom podvodnom pejzažu. Pristupačan početnicima za posredničke ronioce, nalazi se između površine i dubine od 30 metara.

Сазнајте више

Calanque de Pouars Plane

Такође позната као Поуарс или Порт де Плане, ова добро заштићена увала подсећа на малу луку. Стена са леве стране, приступ могућ само у мирном мору до малог тунела који пролази изван увале између 4 и 8 м. Напољу два стеновита врха на око 12 м и гребен на 20 м који се спушта до максимално 35 м.

Сазнајте више

Impérial de Terre

Империаук су део архипелага Риоу и представљају 3 стене североисточно од острва, што их чини једним од најпознатијих зарона у Марсеју.

Сазнајте више

Faille de Plane

Између подводних платоа, тунела и спуста, има за сваког понешто. Главни платои су дуги између 8 и 12 метара. На страни раседа: тунел од десет метара са неколико могућих улаза/излаза и луком/спиља. -одступници до 30 метара на страни Цап де Плане.

Сазнајте више

Pierre à Joseph

Roki greben poиinje u avionu i ide prema Riou. Mala kapljica sa mnogim školama riba: na visokom stenovitom škripu pretvara se u mali plato. Ide ka moru, kanjon se formira izmeрu grebena i brda ispod marinaca. struja može biti veoma jaka.

Сазнајте више

La grotte à perez.

Предиван пад до максималних 40 м са малим платоом на око 30 м, ова огромна катедрала-пећина почиње на 25 м и спушта се на око 14 м, напредујући око десет метара изнутра.

Сазнајте више

La grotte à Perez

Prelepo pada na maksimalnoj dubini od 40 metara sa malim platoom oko 30 metara, ova ogromna pećinsko-katedrala počinje na 25 metara do približno 14 metara i napreduje oko deset metara unutra. ​

Сазнајте више

Impérial du Large

Империаук су део архипелага Риоу и представљају 3 стене североисточно од острва, што их чини једним од најпознатијих роњења у Марсеју.

Сазнајте више

Impérial du milieu

Империаук су део архипелага Риоу и представљају 3 стене североисточно од острва, што их чини једним од најпознатијих зарона у Марсеју. Империал ду милиеу се налази у средини 3 стене, као што му име говори.

Сазнајте више