Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Гуђа пећина се налази на северу Гоза. То је роњење чамцем до пећине налик ходнику са извором слатке воде у позадини. Унутар пећине потражите феномен млечне мешавине слатке и морске воде и задивљујућих светлосних ефеката. Погодан је за напредне рониоце. Дубина 20 - 35м

Сазнајте више

Блуе Холе је најпознатије место за роњење на Гозу са спектакуларним подводним пејзажима и невероватним светлосним ефектима. Потражите остатке Азурног прозора („Азурне Алпе“), пећине и забавног димњака и пролаза.

Сазнајте више

Унутрашње море је још једно место за роњење у Двејри, у близини чувене Плаве рупе. То је 80м дугачак отворени тунел који води до отвореног мора. Нуди запањујуће светло унутар и изван тунела, као и пад пун рибе. Савршени искуснији рониоци. Дубина између 5 и 30+ метара.

Сазнајте више

Азуре Боулдерс је најпознатије место за роњење на Гозу, спектакуларан подводни пејзаж и светлосни ефекти. Шта тражити: остатке Азурног прозора („Азурне Алпе“), пећине, димњака и пролаза. Ова локација је 5-30 метара. Овај сајт је одличан за све нивое.

Сазнајте више

Корална пећина је огромна пећина на спусту испод коралних вртова (поред Плаве рупе) између 20 и 30 м са пуно прелепих сунђера на зидовима. Погодан је за искусније рониоце.

Сазнајте више

Виед ил Миелах је фантастично роњење чамцем до скривеног северног Азурног прозора. Постоје 3 пећине са фантастичним светлом, кроз које плива чувени швајцарски сир и лабиринт између стена. Све између 9 и 25 м што га чини савршеним роњењем и за мање искусне рониоце.

Сазнајте више

Цроцодиле Роцк је место за роњење чамцем које се налази у Двејри јужно од Плаве рупе. Комбинује роњење са зида, спуштање до 30+ метара са плитким, 7м дубоким платоом са лепим гребеном. Ово ронилачко место је погодно чак и за мање искусне рониоце.

Сазнајте више

Вода у пећини Катедрале даје магичну плаву боју. Излазак на површину унутар пећине је обавезан! Ова локација је пуна забавних громада, препливавања, купола за истраживање. Дубина се креће од 15-25 метара и одлична је за све нивое ронилаца.

Сазнајте више

Гхасри је прелеп залив који води до чувене пећине Катедрале. Можете га ронити са копна или чамцем. Плитак залив са пуно природног светла и максималном дубином од 18м споља. Можете само истражити залив или отићи до пећине одатле. То је изазовно место за роњење јер има 100 степеница доле у долину.

Сазнајте више

Рекка поинт је фантастично место за роњење за искусније рониоце са максималном дубином од 40 м. Нуди зарон са зида који води до стеновите полице на 18 м пуне чаглица, мурена, девојака и многих јата малих сардина унаоколо. На дну зида можете наићи на веће шкарпине и зубатце.

Сазнајте више