Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Bahura

Бахура Канто, једно од популарних напредних локација у Анилау, је обавезно. Има коси гребен са врхом/углом где је струја обично јака. Човек мора бити упознат са управљањем струјама и роњењем. Са друге стране угла је мала рупа у зиду на 15м.

Сазнајте више

Beatrice Rock

Смештен у позадини острва Сомбреро, ово место је подводно брдо које има обиље живих боја и јата риба. Осим успона на плаву воду, рониоци могу такође искусити бучну струју по којој је познат, што ово место чини помало изазовним.

Сазнајте више

Batok

Iza ostrva Sombrero, Batok ima greben i zid koji počinje na 12 metara, a oba su ukrašena bujnim koralima i raznovrsnim morskim životom.

Сазнајте више

Twin Rocks

Омиљено међу локалним рониоцима, ова локација је добила име по двоструким стенама које се овде налазе. Нуди велики гребен у којем се налази добар број животиња и морског живота.

Сазнајте више

Mainit

За искусне авантуристе, струјни гребени овог места формирају троугао обилује великим рибама, морским лепезама и кораљима. Његова јединствена географија чини га доступним током целе године, али може бити изазован због јаких струја, ниских струја, уздизања и дубине.

Сазнајте више

Eagle Point, Anilao

Utočište za ronjenje sa ronjenjem po zidu, brze struje u zavisnosti od vremena, plime i sezone. Duboko ronjenje.. Kornjače su veoma česte u ovoj oblasti. Mnogo različitih vrsta anemona i riba klovnova.

Сазнајте више

Cathedral

Ово ронилачко место је дом подводног крста који је поставио нико други до бивши филипински председник Фидел В. Рамос. Крст се налази између две велике стене на око 18м/60фт. а украшена је меким коралима.

Сазнајте више

ARC Tamaraw FX Artificial Reef

SUV / olupina. Idealan sajt za obuku za sve vrste kurseva: ronjenje, oslobađanje i gnjuranje. Lako plivajte sa ARC nižeg parkinga. Pristup plaži sa preporučenim čizmama, moguć je samo tokom Amihana, a ne Habagata. Nežna peščana padina.

Сазнајте више

Aquaventure Ship Wreck

Preko puta Aquaventure Reef Kluba. Plava bova pokazuje liniju. Ogromna količina ribe koja živi unutar olupine. Olupina se nalazi na 35 mts. još 2 olupine koje se vraćaju na obalu. Jedan je SUV, a drugi stari helikopter. Prati belu bovu. Osoblje Aquaventure je od velike pomoжi.

Сазнајте више

Pier Uno House Reef

Ово место за роњење налази се на гребену испред Пиер Уно Диве Ресорт. Почиње са пешчаним дном; онда док се крећете ка североистоку, има неких корала и стена. Даље североисточно је потопљени џип и стражарница поред њега.

Сазнајте више