Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Dolime/Glenchristie Quarry

Ово је стари каменолом Долим или сада познат као каменолом Гленцхристие и налази се недалеко од Торонта, Канада. Каменолом се налази на дубини од око 30 до 40 стопа, а дубљи део према задњем делу досеже само око 90 стопа. Паркинг је ограничен и ово је популарно место за обуку, па дођите раније!

Сазнајте више

Welland Scuba Park

Ово је одлично место за роњење како за почетнике тако и за напредну обуку. Истражите чамце, аутомобиле, барже и друге разне предмете, све потопљене и спремне да их откријете! Ова локација је очигледно приватно земљиште, иако нисмо успели да пронађемо ниједног власника. Затворен је због посебних догађаја као што је ФлоатФест.

Сазнајте више

Niagara River Isle View Drift

Река плута од јужног паркинга Ајлвију до пристаништа за чамце у Ајлвјуу. Потребни пловак и застава. Максимална дубина је око 23 стопе и око 45 минута зарона.

Сазнајте више

Windmill Point Park

Одлично подручје за обуку за кандидате Опен Ватер, Адванцед и Мастер Дивер. Каменолом има много платформи за роњење са водичима. Максимална дубина 35'/10м.

Сазнајте више

W C Richardson (Wreck)

Brod zaroni. WC Richardson je razbijen gvozdeni teretnjak koji se odmara na 35 stopa. Glavna linija vodiиa se prostire preko 400 stopa uz olupinu. Nema plutajuće & zastave kao mesta olupine u brodskom kanalu. Sidro ronilačkog broda na brodskom kanalu. Povežite tag-liniju sa linije za naglašavanje/pristojno sidro sa glavnom linijom vodiča.

Сазнајте више

Innerkip Quarry

Ово је одлично место за роњење у пролеће и рано лето. Постоји много потопљених артефаката које можете пронаћи као што су авиони, чамци, аутобуси, аутомобили и потопљено окно рудника. Видљивост се драстично смањује према јесени и зими. Можете платити 5 долара дневног коришћења или остати цео викенд у кампу на лицу места.

Сазнајте више

Gallagher Beach

Ово је најбоље урадити као зарон на обалу. Означен је део за пливаче, а викендом је обиље јет скија. Будите опрезни на овој локацији - крајем јула - септембра цело место зарасте у висок густи коров.

Сазнајте више

Betty Hedger

Ostaci Beti Hedžera leže u 115' vode, sa humkama sumpornog tereta. Veći deo palube i strana je nestao, ostavljajući izloženu ogromnu strukturu smeštanja. Tu je i mala pilotska kuća sa rupama, malim vinčem, sidrom i drugim vidljivim predmetima.

Сазнајте више

John J Boland

Thermocline Dive. Termoklina je obično na 55'. Leži na desnoj strani u vodi od 130 stopa, diže se 40 stopa od dna. Donesi svetla za ronjenje.

Сазнајте више

Tradewind Wreck

Termoklin zaroni. Sedi uspravno u 120' vode. Na ovom mestu je normalno veoma dobra vidljivost, u rasponu od 30-70', sa donjim temperaturama u niskim do srednjim 40-ima.

Сазнајте више