Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

The Halliburton (Wreck)

Бродолом Халибуртон намерно је потонуо 1998. Био је то теретни брод намерно припремљен да створи вештачки гребен за рониоце. Палуба брода је на 20м, а врх моста на 18м. Дужина брода од прамца до крме је 30м.

Сазнајте више

Ron’s Wreck

Завршавање Месечеве рупе према западу доводи нас до Ронове олупине. Некада стари чамац за пецање шкампа, сада се налази испод мора на око 60 стопа (18,28 м).

Сазнајте више

Bando Beach

Плажа Бандо има благи нагнути зид који се спушта на око 18 метара до песка. Ово је одлично место по лошем времену јер је ближе и можда мирније од других локација. Ова локација је најбоља за нове рониоце, али рониоци свих нивоа искуства могу уживати.

Сазнајте више

Sturges Bank

Унутар главне луке Утила налази се банка Стерџес. На огромном подручју наћи ћете формације које личе на мала брда испод површине и прекривене су коралима. Пошто је ово место заштићено у оквиру луке, често је посећено и има укупно 3 фиксна привезишта.

Сазнајте више

Laguna Beach

По изгледу сличан Блацк Цорал Валл-у или Претти Бусх Гентле радњи, са неким каменим формацијама и дубинама до 100 фее/30м. Много или меких корала и рибе.

Сазнајте више

Moon Hole

Моон Холе је велика пешчана површина окружена коралима. Ово је одлично место за тренинг пловности или роњења на отвореној води. Од Моон Холе, можете прећи корал до Ронове олупине.

Сазнајте више

Blue Bayou

Zatvorite mesto ronjenja na nekoliko minuta vožnje brodom od centra za ronjenje. Nežno kosi zid sa nekom strukturom i priličnom količinom mekog korala. Dobro mesto kada vetrovi dolaze sa zapada.

Сазнајте више

Airport Caves

Место за роњење Аирпорт Цавес налази се на око 10 до 15 минута од главног пристаништа на Утили. Налази се на источној страни острва испред некадашње старе писте.

Сазнајте више

Pretty Bush

Овај гребен почиње од обале и досеже све до 15 стопа, а затим се спушта на 100 стопа. Разбијени зидови и пешчани канали чине прелепо место.

Сазнајте више

Labyrinth/Kenny’s Reef

To je neverovatno mesto sa veoma lepim lavirintom između koralnih zidova koji zaslužuje da bude pomenut ali ispravno imenovan. Nalazi se kod ostrva Utila.

Сазнајте више