Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Уз обалу Сент Максима, место за роњење које се налази преко пута Поинте дес Сардинаук. Погодно за почетнике (велики плато од 3м) до напредне рониоце (2 спуштања на око 40м).

Сазнајте више

Смештен у заливу Сен Тропе, Ле Релак је олупина брода дуга 27 м и широка 5 м. Лежи усправно у води дубине 35 м. Добро очувана, олупина је прекривена горгонијама. Његов ходник је доступан рониоцима и нуди многа изненађења, укључујући шкорпије, угорје, јастоге и још много тога.

Сазнајте више

У подножју семафора Цап Цамарат, ова стена се спушта до 12 метара и дом је веома разноврсне фауне. Иако је трака од 300м, обратите пажњу на чамце. Струја може бити веома јака.

Сазнајте више

Grotte à Corail, Lion de Mer

Ронилиште „Лион де ла мер” једно је од најбогатијих флором и фауном у региону Фрејус Сен Рафаел. Корална пећина лежи на дубини од око 30-33м. Овај зарон се може комбиновати са посетом олупини "Воилиер" на 36-38м.

Сазнајте више

Рубин је једна од олупина Медитерана које морате видети. Уврштен од стране часописа Плонгеурс Интернатионал међу 101 најлепши зарон на свету, Рубис је прави драгуљ. Да бисте могли да посматрате подморницу у савршеном стању, довољно је реткост да себи не пружите прилику да ту зароните.

Сазнајте више

Стена "Лион де Мер" или "Морски лав" налази се у заливу Сен Рафаел и лако је доступна чамцем. Једно од најлепших локација у региону Фрејус Саинт-Рапхаел, погодно је за рониоце свих нивоа. Нуди све врсте пејзажа: песак, морску траву, пећине и стене. Требаће вам неколико роњења да бисте открили све што може да понуди.

Сазнајте више

Piscine du Lion de Mer

Ронилачка локација "Морски лав" налази се на обали луке Санта Луциа. Ова стена, насељена породицама морских птица, једно је од најпознатијих ронилачких места у региону Фрејус Ст Рапхаел. Овај "базен" је веома користан за склониште чамаца у лошем времену!

Сазнајте више

Смештен на излазу из луке Санта Луциа, ова локација је намењена потврђеним рониоцима... Приступ се у стенама обавља пешке, затим пливање пре урањања, број роњења је прилично ограничен на овој локацији која чува сву њену дивљину. карактера. Локално чудо.

Сазнајте више

Poursuivante

Олупина је из два дела која се скоро додирују, на једном месту, други је преврнут. Постављена је на пешчану подлогу, али су јој листови добро прекривени наранџастим сунђерима и жутим цевима.

Сазнајте више

У подножју Цап Таиллат-а, Брисеес су мноштво стена између 25 и 40 м у средини посидоније. Стена нуди, на свом западном крају, тунел дубок око 5 метара.

Сазнајте више