Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

S.S. STANFIELD /NITZA

Трговачки брод дужине око 120 метара. Налази се на максималној дубини од 64 метра. Налази се у навигацијском положају иу одличној је очуваности. Погодно за техничке рониоце са специфичном опремом.

Сазнајте више

Bajo de Dentro

МАШИНСКИ ПРЕВОД: То је подморска планина у облику врха, на њеној СИ страни налази се мала пећина, на правцу ЈЗ виде се такозване „иглице“ то је оштра планина, веома близу интегралног резервата. Велика разноликост и разноврсност рута.

Сазнајте више

Bajo de Piles II Marine Reserve

МАШИНСКИ ПРЕВОД: Велика издужена стенска формација која се пружа од запада ка истоку, дужине око 90 метара. Веома забавно за своје различите руте у зависности од нивоа и искуства ронилаца. Његова огромна популација великих кирњи је спектакуларна и зачињена је многим другим пелагијским врстама.

Сазнајте више

Bajo de Piles I Marine Reserve

МАШИНСКИ ПРЕВОД: Велика стена у облику шипке дугачка око 75 метара, оријентисана од запада ка истоку, која нуди различите руте јер је окружена другим стенским формацијама веома близу главног баса, као што су Пиедра дел Франсес на северу или Дос херманас на североистоку.

Сазнајте више

Bajo La Morra

МАШИНСКИ ПРЕВОД: Два суседна камена изданка. Већа купаста и са једне стране се наставља великим стеновитим проширењем у облику језика, склоништем за шкарпине. Међу њима и стрма клисура дубока до 25 метара и где се могу видети остаци старог сидришта, резервишите за викенд.

Сазнајте више

Bajo de la Testa

МАШИНСКИ ПРЕВОД: Каменита формација у облику платоа, али са много неравнина, оивичена ливадама посидоније. Не пропустите јужно лице, прелепу руту блокова, пећина и бразди исклесаних као да је замишљена река, која је у давна времена крала своја сидра са древних бродова, пронађите их!

Сазнајте више

Bajo las Palomas Reserve

МАШИНСКИ ПРЕВОД: Тачка у резервату која има мањи саобраћај ронилаца од остатка плићака, са разноликом топографијом, малом дубином, великом биодиверзитетом и много пукотина и лукова који нас изненађују тражећи живот или фотографишући игру светлости и сенке која се формира.

Сазнајте више

Naranjito

Названа Надир 1918. године, то је најпосећенија олупина у области Кабо де Палос пошто се налази једва једну миљу од луке са дубином палубе од 26 метара. Она је 13. априла 1943. године била разбијена због цурења у трупу.

Сазнајте више

Cala Fría

Цала Фриа је прелепа увала која се налази у подножју светионика Кабо де Палос. Дубина се креће отприлике од 0 до 11 метара. Дно је од шљунка, песка, а терасе посидоније смењују се са каменим камењем које ће олакшати природну оријентацију. Одлично и за ноћна роњења!

Сазнајте више

Los Cañones

У ували којој је тешко приступити са обале, Лос Канонес се може уживати из чамца удаљеног само неколико минута. Испод мале литице налази се увала са атрактивним геолошким формацијама које уступају место низу подводних кањона и прелепих лукова.

Сазнајте више