Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Aquarium / Lhohifushi Corner

Ово ронилачко место налази се одмах поред острва. Дугачак гребен завршава се у углу канала. Овде можете видети неколико нагласака. Веома лепо место за роњење како за почетнике тако и за искусне рониоце.

Сазнајте више

Hudhuranfushi House Reef

Гребен је једна страна од канала између Лохифушија и Канија, тако да морате очекивати и струју. У овом тренутку само за рониоце са стварно искуством. Без струје можете направити лепе ноћне зароне на кућном гребену. Гребен пада са 6 на 40м.

Сазнајте више

Kani Corner

Кани угао је у основи падина која иде до 25 - 30 м у пешчаном дну. Постоје неки велики блокови овако дубоко иу право време, манте посећују блокове или пролазе поред врха гребена. Струја може бити јака, па будите опрезни.

Сазнајте више

Faru Kani

Лако, али увек лепо роњење. Врх гребена се спушта са 7м на 30/35м, а затим упада у песак. У зависности од струје, једноставно зароните десно или лево раме. Уз мало среће, ова ронилачка локација нуди све што роњење чини узбудљивим!

Сазнајте више

Tri Mix

Горњи гребен почиње на 3м до 6м и пада као зид до 25/30м На овом заштићеном зиду наћи ћете много малих ствари али и већих. Велики су на земљи, у малим превјесима или у мини пећини. лепо и лако за све нивое

Сазнајте више

One Palm Finolhu

Ово је благо нагнут гребен, идеалан за почетнике и напредне рониоце. На гребену има много великих коралних блокова. Ова локација је одлична и за ноћно роњење.

Сазнајте више

Lhohifushi Kandu

Ово је типично роњење у каналу, међутим, доле/горе струје које се овде налазе стварају тешке услове који нису погодни за рониоце почетнике.

Сазнајте више

Kani Inside

Добро заштићено место за роњење. Врх гребена је на 4 м и стога је популаран и код ронилача. Између 4-6м зид почиње да пада право доле. Много малих улаза и пукотина.

Сазнајте више

Old Virgin

Овај зид је за све врсте ронилаца, лак и заштићен, али леп. Гребен пада од 5 до 25 м и морамо гледати у мале превисе. У правом месецу (од маја до августа) често манте пролазе у плаветнилу. Место је такође добро за ноћно роњење и добра прилика да се изненадите.

Сазнајте више

Huraa Etere

Лако место за роњење које је идеално за роњење на отвореној води 3 и 4 ОВД, али нуди и лепе макро ствари. Можете их пронаћи код мини олупине или терета који лежи око трупа на тлу (16-19м). Мало даље на западу (20м) налазимо малу тилу.

Сазнајте више