Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Captain Don’s Habitat

Капетан Дон'с Хабитат је једно од најпознатијих ронилачких одмаралишта у Бонаиру. Кућни гребен који се налази одмах од одмаралишта је веома популарно и лако доступно место за роњење са здравим системом гребена и мноштвом морског живота. Одличан сајт за ноћно роњење.

Сазнајте више

Cliff (28)

Литица се сматра једним од најбољих места за роњење на Бонаиреу за макро фотографију. Још једно роњење на обалу са лаким уласком на ову локацију не разочарава јер има зид који се протеже дуж леве стране места за роњење који се спушта на преко 22 метра.

Сазнајте више

Hamlet

Nalazi se u Hamlet Oasis južno od Dive Friends Hamlet prodavnice. Obeležena iglom. Može se uneti sa cliff ronilačke lokacije (Hamlet Dive Friends) ili sa lokacije za ronjenje La Machaca (Kapetan Don's).

Сазнајте више

Buddy’s Reef (29)

Једно од најпопуларнијих ронилачких локација у целом Бонаиреу, Бадијев гребен је веома лако доступно роњење са обале савршено за почетнике до искусне рониоце. Налази се одмах поред популарног Будди'с Диве Ресорта и њихов је кућни гребен.

Сазнајте више

Reef Scientifico (28)

Ovo mesto je dobilo ime po istraživanju koje je ovde urađeno o rastu korala na specijalno dizajniranim mrežama. Takođe je lepo za noćno ronjenje ili gnjuranje avanture.

Сазнајте више

Bari’s Reef (30)

Мали мол пролази дуж северног дела овог ронилачког места где се крије мноштво риба попут хоботница, ракова, јастога, итд. Лако доступно роњење на обали погодно за све нивое ронилаца.

Сазнајте више

Front Porche (31)

Фронт Порцхе је место за роњење доступно на обали које није добро познато по свом изванредном гребену, али по остацима. Локалитет је препун челичних цеви, делова олупине и старе машинерије. Ова занимљива мешавина вештачког гребена привлачи широк спектар морског живота.

Сазнајте више

Éden Beach Point

Ovo se nalazi u odmaralištu istog imena. Tačno između Front Porche (31) i Harbour Village. Tako da možeš da pustiš da se ronjenje sliva na jedno od druge dve tačke.

Сазнајте више

Harbor Village Bonaire

Iz odmarališta istog imena možete zaroniti u vodu sa plaže ili iz čamca. Prelep greben stavlja različite živote. Pazite da ne zaronite na ulaz u luku!

Сазнајте више

Small Wall (25)

Mali zid duguje svoje ime malom zidu koji se proteže od otprilike 12 do 24 metra i nalazi se na 25 metara od obale. To je izuzetno živopisno mesto, koje često posećuju fotografi. Napominjemo da se do ovog sajta može stići samo iz vode jer je ulaz iz privatnog objekta.

Сазнајте више