Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Kalli’s Reef (19)

Kalin greben je mesto za ronjenje brodom. Tamo možete ći sa obale, mada ulazak u vodu nije lak. Ostavljaš vodu na sred susednog mesta ronjenja

Сазнајте више

Jeff Davis Memorial (18)

Ovo ronilačko mesto nalazi se na početku severne rute i dobilo je ime po ronilačkom lekaru Džefersonu C. Dejvisu koji je ovde umro. Imajte na kraju veliki korak niže.

Сазнајте више

Weber’s Joy (17)

Налази се у „Вештичјој колиби“. Добар паркинг и лак улаз са камене стазе и преко пешчане плаже. Добро заклоњен. Одличан сајт са макроима. Пуно сунђера.

Сазнајте више

Andrea II (22)

Лако доступна локација за роњење на обали са хладовином и паркингом недалеко од улазне тачке. Ово је велико место за роњење, тако да се овде никада не осећа гужва.

Сазнајте више

Thousand Steps (16)

Хиљаду корака је једно од најпознатијих ронилачких локација на целом Бонаиру. Паркинг за ову локацију је на врху литице где се спуштате низ 67 степеница са својом опремом да бисте приступили плажи. Дугачак низ корака је место где ова страница добија име. Прелепа локација за роњење.

Сазнајте више

Andrea I (23)

Непосредно низ плажу од свог сестринског места, Андреа ИИ, Андреа И је најпознатији по својим прелепим коралним формацијама са плочастих корала које овај гребен називају домом. Лако доступно са обале, ово је роњење на плитком гребену и одлично је за роњење и почетнике.

Сазнајте више

Petrie’s Pillar (24)

Ovo mesto duguje svoje ime stubu koji je kapetan Don nazvao po prijatelju kao svadbeni poklon. Ronilački pogled veoma liči na Andrea I i Andreu II.

Сазнајте више

Small Wall (25)

Mali zid duguje svoje ime malom zidu koji se proteže od otprilike 12 do 24 metra i nalazi se na 25 metara od obale. To je izuzetno živopisno mesto, koje često posećuju fotografi. Napominjemo da se do ovog sajta može stići samo iz vode jer je ulaz iz privatnog objekta.

Сазнајте више

Knife (Y)

Nož je prelepo ronilačko mesto sa dugom plitkom površinom, takođe veoma pogodno za početnike. Lokacija se nalazi na Klajnu Bonaireu, pad počinje na 10 metara i nastavlja se do 40.

Сазнајте више

Country Garden (14)

Sa krečnjačkim formacijama, Country Garden je veoma preporučljiv. Razne ribe plivaju okolo i odavde. Imajte u noti da je to pravo mesto za ronjenje brodom koje ne možete posetiti sa obale.

Сазнајте више