Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Carrière d’Opprebais

Овај стари каменолом је коришћен за вађење кречњака и песка. Сада се речи могу користити за безброј објеката који овде леже под водом. Шта ако добијем посету на лицу места? Онда вам треба неколико роњења!

Сазнајте више

Dongelberg

Ovo je lepo svestrano mesto. Na dnu se nalaze brojni predmeti, kao što su autobus, bicikl i avion, a iskopavanje je raznovrsno. Zidove takođe vredi ispitati. Ovde možete naći mnogo života.

Сазнајте више

Rhisnes

Званично, име је Царриере де Рхиснес. Овај каменолом нуди понешто за свакога! Идете ли на редовно роњење? Онда можеш ићи овде. Да ли више волите роњење у пећинама? Затим идите на путовање кроз горњи део каменолома!

Сазнајте више

Piscine Waterloo

Овај базен у Ватерлоу је недавно покривен и може се користити током целе године за обуку из роњења, роњења на дах, Mermaid, Lifeguard и пливања.

Сазнајте више

Carriere du Flato - Floreffe

Дугачак је 280 метара и широк 80 метара, простире се на нешто више од 2 хектара, са максималном дубином од 13 до 16 метара, у зависности од варијација у подземним водама, и просечном дубином од 8 до 13 метара.

Сазнајте више

Sportoase Philipssite - Leuven

Ronjenje je moguće samo kroz školu ronjenja. Podzemni parking je dostupan na pešačkoj udaljenosti, a ovaj parking je plaćen. Bazen ima maksimalnu dubinu od 3,80m

Сазнајте више

Stedelijk Zwembad De Blyckaert, Tienen

Општински базен Тиенена има неколико базена. Највећи базен је базен дуг 25 метара и широк осам трака. Идеално за тренинг.

Сазнајте више

NEMO33 BRUSSELS

Немо 33 је дуго био најдубљи базен на свету. Овај затворени центар није познат само по максималној дубини од 33 метра, већ и по веома пријатној температури воде од 33 степена Целзијуса.

Сазнајте више

NEMO40 BRUSSELS

Смештен одмах поред НЕМО33, наћи ћете НЕМО40 напољу. Ова јединствена локација је додатни развој и још увек чека тренутак да буде спремна за свако посету.

Сазнајте више

Scouffleny

Некадашњи каменолом плавог камена, каменолом нуди различите платформе и омогућава роњење за све нивое ронилаца. СЦОУФФЛЕНИ је дугачак 750м и широк 250м, 15ха воде, максимална дубина 44м.

Сазнајте више