Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Смуђ језеро припада градској служби Санта Роса, НМ парк и захтева градску дозволу за роњење. Док "Плава рупа" види више ронилаца због своје дубине и одличне видљивости, језеро Перч нуди јединствену обуку и искуство са ограниченом видљивошћу, способношћу роњења олупине (авиона) и још много тога.

Сазнајте више

Ово ронилачко место је у власништву града Санта Роса и захтева дозволу за роњење (20 УСД) добијену на лицу места. Лети паркинг је 10 УСД по возилу. Максимална дубина је 81 стопу и то је зарон на висини. Температура воде је 63-64 степена годишње, тако да се препоручује 7 мм, али можете да управљате са 5 мм.

Сазнајте више

Уроните у кристално чисту воду највећег базена на свету који се напаја из извора. Пливајте, роните или се само опустите испод дрвећа у овом историјском парку у сушном западном Тексасу. Цео парк ће бити затворен 3. септембра 2019. ради поправке и постављања септичког система. Предвиђени датум за поновно отварање је март 2020

Сазнајте више

Плава рупа се појављује усред пустиње као велики плави драгуљ. (Агуа Негра Цхикуита) Некада познато као Плаво језеро, једно је од седам сестринских језера повезаних под земљом огромним системом воде. Рођен у геолошком феномену званом умиваоник Санта Роса.

Сазнајте више

Ronnie’s Cove

Ронние'с Цове, део језера Алан Хенри у Тексасу, нуди мало бољу видљивост од осталих области на језеру. Локално становништво још увек истражује језеро у потрази за потенцијалним местима за роњење. До ове увале се долази само чамцем.

Сазнајте више

Ова локација се налази на језеру Алан Хенри у Џастисбургу, Тексас. До њега је потребан чамац, а већини ће бити потребно мокро одело од 5 мм или 7 мм или суво одело испод термоклина.

Сазнајте више

Језеро Алан Хенри је резервоар који се налази у горњем басену реке Бразос у Сједињеним Државама. Створен изградњом бране Јохн Т. Монтфорд 1993. године, њиме управља и користи га као будуће терцијарно водоснабдевање град Луббоцк у Тексасу и служи као рекреативно место за регион Западног Тексаса

Сазнајте више

Valhalla Missile Silo

Ова ронилачка локација је у приватном власништву и изнајмљује се званичним ронилачким групама са њихове веб странице. Само прогуглај. Предложите добру физичку кондицију јер има много степеница доле.

Сазнајте више

Amistad National Recreation Area

Оаза у пустињи, национална рекреациона зона Амистад састоји се од америчког дела Међународног резервоара Амистад. Амистад, чије име потиче од шпанске речи која значи пријатељство, најпознатији је по одличној рекреацији на води, камповању, планинарењу, гледању камених уметности и богатој културној историји.

Сазнајте више

Possum Kingdom State Park

Државни парк Поссум Кингдом налази се на језеру Поссум Кингдом у округу Пало Пинто, Тексас, САД, који је изграђен 1940-их од стране Цивилног конзерваторског корпуса и лежи у планинама Пало Пинто и долини реке Бразос у Тексасу.

Сазнајте више