Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

HTMS Hanhak Sattru 312, Wreck

Samo na ušću zaliva, ova novootkrivena olupina dugačka je 44,9M, široka 7M, je brod za napad velikom brzinom. Pripada patroli Zaliva, Kraljevskoj tajlandskoj mornarici i koju je izgradila Singapurska brodska zgrada i inženjering Co., d.o.o.

Сазнајте више

Laem Thian Bay

Роњење овде је између 5м-24м. Постоји мали плато и мали кањон. Ако се спустите до ивице, може бити доста струје која обично тече на север дуж обале.

Сазнајте више

Laem Thian Caves

Одлично за почетнике ако останете на око 5м - веома лепо ако је сунце напољу! За напредне мале групе, можете истражити мале пећине до 20 м.

Сазнајте више

Залив Таноте је прелепо место за роњење на источној обали Ко Таоа. Гребен почиње од саме обале и протеже се преко целог залива. Ивица гребена је на дубини између 8 и 15 метара. Поред олупине Катамаран на 18 метара, залив Таноте има различите конструкције вештачких гребена, као и мале пећине!

Сазнајте више

Коси рубни гребен. Много тврдих корала и кораља. Нема много пешчаних подручја за вештине осим на крајњој западној страни локације. Плитка област за роњење. Много коцки вештачког гребена на око 14м.

Сазнајте више

Lang Khaai Bay

Na istočnoj strani ostrva mali zaliv južno od Zaliva Tanote. Do ovog mesta ronjenja možete stići brodom sa zapadne strane Koh taoa koji se nalazi oko 1 sat ili se može zaroniti na obalu pravo sa plaže.

Сазнајте више

Хин Вонг Пиннацле се креће између 10 и 40 метара у дубину, што значи да рониоци свих нивоа искуства могу уживати у овој локацији. Струје могу бити присутне, мада ретко посебно јаке.

Сазнајте више

King Kong

Кинг Конг је скривени залив, са плитким коралним гребеном у близини Аов Леука на југоисточној обали Кох Таоа. Плажа је осамљена и мирна, савршена за рониоце почетнике и рониоце који желе да избегну гужву.

Сазнајте више

Налази се на југоистоку острва. Ово ронилачко место има плитку воду која је добра за обуку роњења и вежбање пловности. Место за роњење је заштићено, тако да можете ронити у мирном и стабилном окружењу без таласа.

Сазнајте више

Hin Ngam

Хин Нгам се налази на југоисточној обали Кох Таоа, на путу у Аов Леук који је жариште за роњење и роњење. Хим Нгам је заштићен и има гребен који се простире око залива. Ронилиште има максималну дубину од 12 метара са пешчаним дном што га чини идеалним за рониоце почетнике и студенте.

Сазнајте више