Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Прелепо слатководно језеро са пуно рибе и предивним подводним окружењем. Тресетни зидови у средини језера су лепо место за роњење, као и северна и западна страна где гране дрвећа висе у води. Корени дрвећа на северозападној страни такође су вредни посете.

Сазнајте више

Гасселтервелд је прелепо лоцирано место за роњење у Дрентеу. То је дубоко језеро са чистом водом и ситним песком. Рибе нема, али роните у прелепом окружењу са добром видљивошћу и лепим косим дном.

Сазнајте више

Grasbroek

Грасброек је локално познато место за роњење. Линија од угла пристаништа води до подводне куће Арцадис, са платформом од 5 метара изнад ње. Од главне линије, неколико других линија се гранају ка другим објектима. Максимална дубина је 12м.

Сазнајте више

Близу границе са Тер Апелом (Гронинген, Холандија) лежи Данкерн. Језеро са светлоплавом водом и леп подводни парк. Нема пуно живота, али видљивост и лепи објекти то надокнађују.

Сазнајте више

Спеицхербецкен у Геесте је вештачко језеро. Има много јегуље и смудра. Такође разни предмети! Лепо место за роњење!

Сазнајте више

На овом ронилачком месту налази се подводни парк који се састоји од 2 аутобуса, аутомобила, гребена цеви, подводног кућишта, 2 платформе за вежбање, грађевинске скеле, споменика Кеес Кнолу и разних дна цилиндара. Ови објекти су повезани ужадима.

Сазнајте више

Grüner Grenzland See, Bad Bentheim

Зелено око и близу холандске границе је Грунер Грензландсее. То је дом наших верних јесетри, понеког шарана и штуке, али и свих врста малих становника попут пужева. Дубина језера цца. 18 м.

Сазнајте више

Језеро Бронсбергер (јужно) Старије језеро од 2 баре, у овом језеру има више рибе и веома бујне вегетације. Биљке су у летњем и јесењем периоду високе 2 до 3 м и на појединим потезима у подводној шуми. Вегетација се протеже од 0 до 4 м дубине.

Сазнајте више

Бронсбергенмеер НоордЛеуке сечење са прелепим глиненим структурама. Зароните дуж зида од глине и уживајте у огромним блоковима које видите на сунчевој светлости. Рибљи фонд је пристојан. Има великих штука и шарана, али и доста малих. Бронсбергенмер је разнолико место за роњење.

Сазнајте више

Do mesta ronjenja se može stići samo pešice. Nalazi se na oko 300 metara od parking mesta. Brzo postaje malo dublje na ulazu. Maksimalna dubina je 20 metara. To je uglavnom peščano tlo. Postoji zelena traka između 3 i 7 metara koja sadrži mnogo života. Ima saobraćajna nesreća desno od učesnika

Сазнајте више