Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Језеро Фолсом је једно од најчешће роњених језера у Калифорнији и веома популарно место за тренинг на отвореном због мирних вода језера. Нуди доста паркинга и лак улазак. Дно језера је прилично муљевито, па користите добру пловност, иначе ће видљивост ићи од 20-30 стопа на нулу.

Сазнајте више

Fair Oaks Bridge

Видљивост зависи од протока Фолсом проклетог испуста. У лето када река тече јако, постоји значајна струја; међутим, ово је место за роњење које не смете пропустити. Опсег дубине је 20-25 стопа и вис од 10-15 стопа. Ако волите дрифт роњење, ово је право место.

Сазнајте више

Box Beach, Electra

Просечна дубина од 12 стопа и максимална дубина од 19 стопа ако је река ниска. Са паркинга се спустите до плаже и ту је сто за пикник са каменом у близини стазе коју су Индијанци користили за лупање жира. Пешчана плажа брзо пада на 19 стопа и завршава се на другој страни уз гранитни зид.

Сазнајте више

Меекс Баи је најпопуларније место за роњење на језеру Тахое. Са лаким уласком, одличном видљивошћу и косим дном које се спушта на стотине стопа дубоко, ово је одлично место за роњење како за почетнике тако и за напредне рониоце.

Сазнајте више

Лестер Беацх у близини ДЛ Блисс Стате Парк, 10 долара готовине само за паркинг. Затим се нађите на плажи за роњење. Постоји полица коју можете оставити, а нуди део Рубикон зида.

Сазнајте више

Рубицон поинт је доступан чамцем или са обале од плаже Лестер у близини ДЛ Блисс Стате Парк. Паркинг би коштао само 10 долара у готовини. Или нас позовите у продавницу да организујемо обилазак бродом!

Сазнајте више

Аутопут је тик уз ову плажу, што чини ово место лаким за проналажење и паркирање. Постоји полица која брзо пада у прилично дубљу воду.

Сазнајте више

Sunnyside

Суннисиде је фантастична локација која има прилично оштар пад. Добра пловност би била веома корисна ствар. Препоручљиво је да имате ронилачку заставицу коју вучете иза себе док роните. Подручје је прометно подручје за чамце током летњих месеци. Паркинг је у Државном парку Виллиам Кент и ограничен је, па дођите раније.

Сазнајте више

Waterman’s Landing

Ова локација се налази у Ватерман'с Ландинг. То је врло плитка полица која се протеже прилично далеко. Ово је одличан сајт за вежбање постојећих вештина и учење нових. Молимо вас да не паркирате на паркингу продавница, траже да се рониоци паркирају на улици. Тоалети су доступни у малом кафићу.

Сазнајте више

Sand Harbor

Зароните у Санд Харбору да бисте видели велике громаде и стенске формације. Наићи ћете на забавно пливање на једној страни увале, као и на шаре стена у облику саћа на другој.

Сазнајте више