Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Ово ронилачко место налази се на јужној страни острва Голи. То је врхунац са лепим зидом који се спушта до 35м. То је веома лако место за роњење. Можете пливати око врха, бирајући своју дубину, и бити у могућности да направите сигурносну станицу испод чамца, осврћући се око себе да бисте пронашли неке нудибране.

Сазнајте више

Доубле Роцк се налази на почетку острва Голи, 100м удаљен од Биг Роцка. Места за роњење су веома слична. Сидримо се испред стене на малом платоу дубине између 5 – 8м. Место за роњење је врхунац.

Сазнајте више

Велика стена се налази на почетку острва Голи. Након 20 минута вожње бродом стижете до места роњења. Сидро испред острва, у плитком делу. Већ са површине се види где почиње спуштање.

Сазнајте више

Ово ронилачко место налази се на јужној страни Голија, где се налази светионик. Потребно је 15/20 минута нашим глисером да стигнемо до овог места за роњење. Сидримо се испред светионика, у плићаку.

Сазнајте више

Сингле Роцк је најдаље место за роњење на острву Голи. До овог места за роњење потребно је између 30-40 минута. Усидрите се на платоу испред мале стене на око 8м дубине.

Сазнајте више

Сика Танки се налази на острву Гргур, после места за роњење Кањон. Ово ронилачко место је познато по својој струји и по живописном зиду. Усидрите се у 8-10 м дубокој води и започните роњење пратећи линију сидра.

Сазнајте више

Кањон се налази на северној страни острва Гргур. Лако је доћи и има заклоњени мали залив, савршен за сидрење чамца. До кањона је потребно између 15-20 минута бродом. Зарон почиње на дубини од око 5-10м, а дно је око 40/45м.

Сазнајте више

Шећерна шишарка се налази на северној страни острва Гргур и има увалу где можете лако да баците сидро у 5м воде. Приступ овој локацији за роњење траје само 15 минута бродом.

Сазнајте више

Акваријум се налази на северној страни Гргура. Да бисте дошли до места роњења, путоваћете 20 минута брзим гуменим чамцем. Затим ће се усидрити у плитком подручју где се може наћи зид.

Сазнајте више

Прст, у преводу „Прст“, налази се на почетку острва Гргур. Као што име каже, формација подсећа на прст. Долазак глисером траје 15 минута.

Сазнајте више