Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

El Boquete

БОКЕТ ЈЕ РУПА У ЗИДУ Острва КРОЗ КОЈУ МОЖЕМО ПРИСТУП ПОВРШИНИ. НАЛАЗИ СЕ У БЛИЗИНИ БОВЕ САН АНДРЕС У СЕВЕРНОМ ПРАВЦУ НА ДУБИНИ ОД 6 МЕТАРА, НА ПЛАТФОРМИ ОСТРВА.

Сазнајте више

Punta Marroquí de Levante

Најјужнија тачка за роњење у медитеранској области Тарифа, непосредно испред Пунта Маррокуи на острву голубова, на страни Левантеа. Спуштање са ужета на 16 метара дубине. Морате бити опрезни на дну са остацима гвожђа малог бродолома.

Сазнајте више

Pepe’s Point

Спуштање на овом месту за роњење се врши без референтне бове. Улаз се налази на ивици литице острвске платформе која се налази између шест и осам метара, тачно на споју Атлантског океана и Средоземног мора. Литица се спушта на 22 метра, а одатле на 40-50 метара.

Сазнајте више

La Piscina

Ронилачка тачка са пристојном бовом која се налази на источној страни острва Тарифа. Дубина сидрења је 15 метара. Постоји могућност роњења. Постоји могућност да се види површина зида између 15 и 9 метара.

Сазнајте више

La Pared

Роњење на зиду са дубином између 5 и 18 метара. Налази се између бове Сан Андрес и бове Лас Писцинас. Могућност путовања у оба смера и платформом на врху.

Сазнајте више

Las Calderas (Wreck)

Потопљени брод с почетка 20. века. Зове се Лас Цалдерас по три која се могу видети из олупине брода. Остаци брода су расути на великом простору.

Сазнајте више

Punta Marroquí de Poniente

Зароните у југозападном делу Тарифе. Спуст се врши бовом природног парка равне. Дубина између 16 и 30 метара.

Сазнајте више

Playa - La Garita

Ово роњење је за све врсте роњења у медитеранском делу острва Тарифа. Приступ је могућ преко плаже или бродом. Опсег дубине од 0 до 12м.

Сазнајте више

Puerto Fenicio

Роните за све нивое роњења на атлантској страни острва Тарифа са могућношћу приступа са плаже или чамцем. Дубина између О и 12м.

Сазнајте више

Las Calles

Ово роњење је на атлантској страни острва Тарифа. Ово је једноставно место за роњење погодно за све нивое. Постоји зидни простор, пешчано дно и камени ходници. Разноврсна подводна конфигурација омогућава рониоцима да праве различите руте између дубине од 8 до 18 метара.

Сазнајте више