Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Pirate Reef

Спустите се у океан и пратите песак, одједном се пред вама појављује прелеп гребен пун тврдих корала. Ово место за роњење је идеално за опуштено роњење јер је довољно мало да се полако зарони око њега неколико пута и обично има минималну струју.

Сазнајте више

Bus Station

Između ostrva Renggis i odmarališta Berjaya, sastoji se od potopljenih ogoljenih autobusa, džipa, betonske strukture koja stvara veštački greben. Tu je i potopljena struktura u obliku srca sa klupom.

Сазнајте више

Tioman Marine Park

Желите да знате шта се дешава ако рибарски чамци не поштују правила Марине Парка? Ту лежи више од дванаест чамаца! Ово ронилачко место обично има прилично слабу видљивост, што ствара чудно расположење док се крећете између олупина.

Сазнајте више

Renggis Island

Једно од најпознатијих ронилачких локација у околини. Само мало камења и мало дрвећа изнад површине, али ставите лице у воду и доживећете чисти тропски акваријум.

Сазнајте више

ABC House Reef

АБЦ гребен је плитки кућни гребен са дубинама од 5 до 12 метара. Савршена локација да ажурирате своје вештине након дугог периода неактивности и опуштеног поподневног роњења.

Сазнајте више

Ghost Town

Испред Блуе Хеавен Диверса можете уживати у дивном плитком гребену. Желите да доживите нешто другачије? Истражите вештачки гребен под називом „Град духова“. Овде су постављене гомиле бетонских блокова који дају утисак подводног хоризонта.

Сазнајте више

Saing

Ide severno od Juare i na samo 10 minuta od Juara Jettyja. Jednostavan ronilački sajt za početnike, dobar za makro fotografe. Dobar ronilački sajt za ronjenje.

Сазнајте више

Dungun

Na šest minuta od Tioman Juara Jetty, to je lep i miran zaliv koji može da se sakrije od većine talasa, a pogled iz zaliva je definitivno dobro mesto za fotografisanje.

Сазнајте више

Dungun

Ide severno od Juare, i samo 12-15 minuta od Juara Jettyja. Jednostavan ronilački sajt za početnika, dobar za makro fotografa. Dobar ronilački sajt za ronjenje.

Сазнајте више

Tanjung Kebun

Na deset minuta od Juara Jettyja, pored Bahamskog zaliva, splačina do dubokog, lakog mesta za ronjenje sa lepim koralnim i kamenim vrhuncem, preporučite ako je vreme sunčano i mirno.

Сазнајте више