Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Ронилачке локације у близини

Sand Chute

Санд Цхуте је лепо, лако роњење на гребен који је доступан чамцем и налази се на југозападном углу острва Њу Провиденс. Веома активан гребен са много тога за видети.

Сазнајте више

Hollywood Bowl

Такође познат као Гоулден Цаи, Холивуд Боул је место за роњење које је повезано са овим острвом под заштитом владе и налази се директно западно од острва Њу Провиденс. Ова локација је представљена у неколико холивудских филмова, отуда и име, и одлична је локација за рониоце и почетнике.

Сазнајте више

Ray of Hope (Wreck)

Раи оф Хопе је хаићански теретњак дугачак 200 стопа који је потопљен као вештачка жица 2003. године. Потпуно је нетакнут, што омогућава рониоцима да продру у њену унутрашњост, кабине и пролазе. Седећи у само 40-60 стопа воде, ово је савршено роњење за све нивое ронилаца.

Сазнајте више

Stuart Cove’s Shark Arena

Такође познато као „Арена“, ово је најпопуларније место чувене авантуре ајкула у Стуарт Цовеу. Током роњења, клекнућете на пешчано дно и формирати полукруг испред професионалног хранитеља ајкула који ће поставити кутију за мамац у центар како би привукао ајкуле.

Сазнајте више

The Pumpkin Patch

Пумпкин Патцх је спектакуларно роњење на гребену, довољно плитко за роњење, који се налази на југозападној обали Њу Провиденса. Вода која тече са Велике Бахамске обале два пута дневно, током промене плиме, преко зида и у језик океана доноси воду богату хранљивим материјама, чинећи овај гребен уточиштем за све

Сазнајте више

Nassau

Свуда око острва Њу Провиденс, где се налази чувени град Насау, налази се много различитих места за роњење и различитих врста роњења од плавих рупа и напредних гребена до роњења ајкула и старих холивудских олупина.

Сазнајте више

Periwinkle Reef

Гребен Перивинкле се налази у близини острва Нев Провиденце и максимална дубина је 21-25фт/6-8м са одличном видљивошћу већину дана. То је место за роњење доступно чамцем.

Сазнајте више

Lost Blue Hole - Bahamas

Смештена мало јужније од острва Роуз, ова плава рупа, пречника 30 м и дубине 52 м, погодна је за роњење од основног до техничког нивоа. Почиње на 13 м са малом пећином на 22 м.

Сазнајте више

Great Blue Hole

Пронађена код Андроса, Велика плава рупа је вероватно једно од најјединственијих роњења на Бахамима. Ова природна рупа на отвореном океанском дну је широка око 100 стопа и дубока је преко 200 стопа.

Сазнајте више

Big Whale Reef North

Najjužniji kej u beri grupi. Greben na oko 70ft (23m) zatim nagib na oko 120ft (40m). Mnogo prilika za plivanje i pukotine za istraživanje.

Сазнајте више