Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Happy Potter

Južno od Amorgosa. Prelepo ronjenje pogledom na prošlost i istoriju ovog ostrva. Jedinstveno iskustvo, za one koji ћele neљto viљe od ribe.

Сазнајте више

Barracuda Point

Баракуда Поинт је роњење са обале за све нивое. Има пуно рибе. Скоро на сваком роњењу видећете велику јату баракуда. Можете се јако приближити. Они ће кружити около радознало гледајући вас.

Сазнајте више

Swimming Pool

Базен је мирно, јасно место за роњење које је у складу са свим правилима и стандардима за безбедан почетак роњења. Овде се изводе многи тренажни зарони. Место где можете доћи до воде са две стране.

Сазнајте више

Fokiotripa

Ово ронилачко место је роњење са рибарског чамца. Радите дуго плитко роњење, са фантастичним пролазима и стеновитим формацијама. Ваша камера неће остати мирна. Постоји мала пећина. Ово роњење је за све нивое рониоца.

Сазнајте више

Little Wreck

Ово су делови бродова из Другог светског рата разбацани од 13м до дубље од 60м. Још увек није јасно какве делове чамца видите. Постоје неке теорије, али ништа конкретно.

Сазнајте више

Blue Diamond

ово је роњење чамцем за све нивое. Напредни рониоци могу посетити пећину. Ово се не може назвати острвом јер је тако мало, али постаје прилично велико тик испод површине, стварајући невероватно лепе нијансе плаве од светле до заиста тамне. На овој стени видећете само птице изнад воде.

Сазнајте више

Blue Dive

Да бисте заронили Блуе Диве, бићете испуштени из рибарског чамца у плаветнило. Ово је прави зарон за напредне рониоце или више. Сви излазе са великим осмехом. Ово роњење је дубоко и на отвореном океану, тако да водите рачуна о доброј контроли пловности.

Сазнајте више

Maze

Лавиринт се ради као роњење чамцем и добар је за све нивое. Овај сајт има једноставно невероватан минерални пејзаж који је тешко описати речима. Овде се виде стални пролази и тиркизне воде, дајући овом локалитету име. н.

Сазнајте више

G. Lighthouse

Ово роњење бродом је за веома искусне рониоце. Очекују вас висеће мреже, сидра, старинске саксије и дубине које одузимају дах. Дефинитивно ћете видети амфоре, а ако сви имају довољно ваздуха можете ићи дубље и видети 3 сидра. Један од њих је огроман и стоји право као споменик.

Сазнајте више

Black Point

Блацк Поинт је роњење чамцем погодно за све нивое. Ова локација има малу пећину. Наћи ћете одличну видљивост, типичан медитерански морски живот, а ако вам се посрећи и велике пелагије. Ово је плитко роњење, али пејзаж и видљивост су оно што га чини опуштеним и пријатним.

Сазнајте више